cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG S10 PİL SORUNU

(Topic created on: 11-18-2022 11:54 PM)
323 Views
metinR
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung yetkili servsinde Samsung s10 batarya değişimi ve cihaz sıfırlama işlemi yaptırdım bu gün alır almaz telefonumda members uygulamasını açtım ve pil testini açtım test de İŞLEM GEREKLİ yazıyordu yetkiliye sorduğumda cihazı yeniden sıfırlamamı söyledi şu an yaptım ama yine PİL TESTİN DE İŞLEM GEREKLİ yazıyor başına gelen oldu mu ? 

Nasıl bir yol izlemeliyim .
Teknik servise yeniden gidecegim ama bunu neden yapıyor bir fikri olan ya da başına bu tarz bir olay gelen oldu mu? 

image

16 Comments
metinR
Active Level 3
Galaxy S
Dediğiniz mantıklı fakat şöyle bir olay yaşadım
Cihazı sıfırlayacagız dediler tamam dedim hazır olduğunda gittim aldım sıfırlanmamıştı tekrar memebers uygulamasını açtım pil işlem gerekli dedi yetkiliye söyledim cihazı sıfırlamamız gerek dedi verdim sıfırladılar aldım cihazı eve geldim membersi açtım pil işlem gerekli dedi ben üzerine tekrar sıfırladım ve yine işlem gerekli diyor
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Yok o dediğim işlem farklı cihazı sıfırlamak ile düzelmez, direk servis sycle pil sıfirlaması yapicak 5dk lık bir işlem istersen verebilirsin cihazını hemen yaparlar 😊
metinR
Active Level 3
Galaxy S
Yarın gidip dediklerinizi söyleyeceğim.
Peki bu sıfırlama yapılmaz ise pil hızla tükenir mi?
Thevivian
Active Level 5
Galaxy S
Tükenmemesi lazim bence. Sizde durum ne su anda?
metinR
Active Level 3
Galaxy S
Şu an %72Screenshot_20221119-000003_Samsung Members.jpg
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Sen dediğimi dersen onlar anlayacaklar 😊
Hiçbir sorun olmaz sadece o pil döngüde eskimiş gibi gözükecek, yani tek sıkıntı satarken sıkıntı olabilir kullanıcıyı inandiramazsin pilin değiştiğini 😀
metinR
Active Level 3
Galaxy S
Gidince dediğinizi söyleyeceğim servise sonuç ne olacak merak ediyorum sizlerle paylaşacağım sonuçu