cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA

(Topic created on: 02-18-2025 11:15 PM)
171 Views
MBKocer
Active Level 1
Options
Galaxy S

Gayet memnunum ama sıkıntım var yeni bluetooth kulaklık aldım samsung galaxy buds 3 kulaklığı taktığımda videolar sonradan geliyor başta ve sonradan düzeliyor başta bir kasılma var seste sıkıntı yok ama görüntüde kasma var başta donma var ve çok gıcık bir durum ne yapabilirim?

9 Comments
MBKocer
Active Level 1
Galaxy S
Valla bilemedim bende yeni android kullanıcısıyım ama böyle bişeyle karşılaşmak üzdü sorunla alakalı umarım geri dönüş sağlanır burdan
0 Likes
wirbusiness
Active Level 3
Galaxy S
ustam hic basima gelmedi buds 3 Pro ile ekran kaydi alabilme şansın var mı?
0 Likes
MBKocer
Active Level 1
Galaxy S
Buds 3 pro değil buds 3 normal
0 Likes
wirbusiness
Active Level 3
Galaxy S
ustam kapağı actigin anda tak diye bağlanıp hicbir sey de kasmamasi lazim, başka bir is var o iste
0 Likes
MBKocer
Active Level 1
Galaxy S
Video kaydı gönderemiyorum
0 Likes
MBKocer
Active Level 1
Galaxy S
Yarın görüşücem samsungla
0 Likes
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Büyük ihtimalle kulaklık gecikme yapıyor YouTube da bunun hızına yetişemiyor olduğu için öyle F-ark yaratıyor

One UI 7 ile giderilir bildir samsung'a ilgilenirler Beta 4 de falan
0 Likes
MBKocer
Active Level 1
Galaxy S
Tsşekkürler ustam daha çok instragram ve youtube reelslerde yapıyor normal videoda karşıma çıkmadı hiç
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Doğrudur gecikme ile alakalı
Galaxy Store girip
Sound Assistant indir
Uygulamayı aç (eğer good lock istiyorsa onuda indir)

Biraz aşağıya in "Bluetooth metronome" Yazıyor ona tıkla ordan gecikmeyi kendine göre ayarla, - gecikmeyi azaltır. + arttırır.

İstersen buna kısadan da erişmek için en yukarıda kişiselleştir var "yüzen tuş" hariç hepsini aktif et ses açma tuşuna basınca 3 noktaya tıkla ordan da kolayca halledebilirsin gelir gerisi

Rica ederim😊🙏