cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA

(Topic created on: 08-30-2023 10:21 PM)
626 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

image
Galaxy S23 ultra'nın eksileri; birincisi microSD kart desteği yok, ikincisi 1 TB yeterli değil en az 8 TB olmalı (çünkü fotoğraf ve videolar için depolama alanı yeterli değil.), üçüncüsü pil en az 8000 mAh olmalı, dördüncüsü şarj cihazı olmalı, beşincisi type c kulaklık olmalı.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba TuncayKırUltraHD32K,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Seni tasarımın basına getirmeli,aklımı okudun.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne demek istedin?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benzer düşüncedeyiz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tamam!
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kutu içerisinde şarj cihazı ve kulaklık olması isteğinizi anlarım, makul isteklerdir. Ancak 8 TB bellek bugünkü cihazlar için eksik sayılmaz. Siz olağanın dışında bir kullanım yapıyorsunuz. Ortalama bir kullanıcı için 1 TB bile çok çok fazla. 8.000 mAh'lik pil ilerleyen zamanlarda olur ama günümüzün performans cihazları için çok zor. Amiral gemileri böyle büyük bataryalar kullanırlarsa cihazı ince tutamazlar. Ayrıca soğutma sıkıntısı da ortaya çıkar. SD karta neden gerek yok? Çünkü cihazın dâhili depolaması zaten yeterli. SD kartlar performansı da dosya kalitesini de olumsuz etkiler. Bu sebeple amiral gemileri artık SD kart kullanmaz. Sizin kullanımlarınız genel alışkanlıkların epey dışında. Bu yüzden istediğiniz telefonu herhangi bir markada bulamazsıız.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Böyle bir telefonu bulamayacağımı biliyorum. 8 TB olmalı dediysem UHD 8K video için ve 200 MP fotoğraf için yeterli değil demiştim, daha ilerleyen yıllarda belki 8K/60FPS çıkacak. Madem soğutma sıkıntısı ortaya çıkacaksa o zaman pil 5500 ya da 6000 mAh olsun, çünkü 120 Hz pili çabuk bitiriyor. 8000 mAh olmalı diye yazdıysam pil çabuk bitmesin diye yazdım. SD kartlar kullanılmayacaksa o zaman belki (çok param olsaydı) hem (mesela s25 ultra) ve hem de SD kartlı telefon alırdım. (Örneğin A24.) SD kart dosyaları saklamak için. Bir de RAM 12 GB değil 20 GB RAM olmalı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam sizi anlıyorum. Haksızsınız da demiyorum, kullanım alışkanlıklarınıza bakarsak böyle taleplerinizin olması normal. Fakat dediğim gibi firmalar, cihazları çoğunluğun taleplerine göre üretir.

Pilin yükselmesi zaten söz konusu. Daha yüksek pille sonraki modellerde karşılaşacağız. RAM konusunda da muhakkak iyileştirmeler yapılır ama çoğunluk için hâlâ 8-12 GB RAM ideal duruyor. SD kartı artık amiral gemilerinde görmeyi ümit etmiyorum. Hatta SD kart satışları gitgitde düşerse diğer cihazlardan bile SD kart slotu kaldırılır.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
SD kart satışları düşerse o zaman (çok param olursa) 512 GB ya da 1 TB alırım. 12 GB RAM yeterli ama 20 GB RAM fena olmaz, o zaman da (belki) telefon donmaz. İnşaallah (tahmin ediyorum) 6000 mAh ya da 7000 mAh pile daha yüksek modellerde karşılarız. Yorumun için teşekkürler.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ediyorum. Yalnız şunu da belirtmek isterim. 12 GB RAM'li bir cihazda kasma donma varsa bunun RAM ile alakalı olması düşük olasılıktır. Yazılım sürümü veya ısınma gibi durumların etkisi daha yüksektir. Tabii siz yine daha yüksek RAM belleği olanı alın, uzun süre sıkıntı yaşamazsınız.