cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG GALAXY S22 KASMA DONMA

(Topic created on: 02-10-2025 08:39 PM)
181 Views
38pasabey66
Active Level 5
Options
Galaxy S

Telefonu alirkan amiral gemisi diye aldık  bi oyun oynicaz telefon sıcaklıktan dolayı kendini kapatıyor oyun sırasında oyundan atıyor sonra da kendini kapatıyor ben bidaha samsundan ne bi cihaz alirim ne de aldırırım başkasına bugünden sonra samsung bitmiştir benim için guncellemeyle sorun düzelecek dediniz guncelleme yaptıkça dahada boka sardı meret yav biz tonlarca para verip alıyoruz bu mu bize verdiğiniz teknoloji kardeşim ya adam gibi cihaz yapıp satın şu cihazları eski j7 primler nerde bu s serisi nerde kardesim

10 Comments
welonelyheri
Active Level 3
Galaxy S
Son güncelleme de bataryam sisti aman dikkat
38pasabey66
Active Level 5
Galaxy S
Benimki patlar yakında o zaman 😊
welonelyheri
Active Level 3
Galaxy S
Hahshxjxjs
0 Likes
Galaxy S
Küçük cihaz İşlemci kronik sorunlu mağlum genel ısınma problemi var cihaz tercih ederken yeterince araştırmalisınız s22 oyun cihazı değil
0 Likes
38pasabey66
Active Level 5
Galaxy S
Usta her cihaz ısınıyor sadece benjm cihazım değil ve samsung oyun performansında gerçekten berbat
Galaxy S
S24 plus s23 ultra ile uzun süre ağır oyunlar deneyimledim ısınma çok olmadı. Özellikle oyun için cihaz istiyorsanız evet samsung ve Apple alınmaz.
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
Şarjdamı oynuyorsunuz ayrıca uzun saatler boyuncamı oynuyorsunuz gördüğüm üzere mlbb ya da lol tarzı birşey oynuyorsunuz ve uzun saatler boyunca oynadıgınızı düşünüyorum s22 nin bataryası kötü oldugu için yüksek ihtimal şarja takılı oynuyor olabilirsiniz ve bundan dolayı daha çok ısınma yapar yapmasanız bile bunu S22 ısınan bir cihaz ama ben kendi S22 imde böyle birşey yaşamadım ama çok ısınıyordu.
38pasabey66
Active Level 5
Galaxy S
Şarjda oynarsam elimde patlar diye şarjda oynamiyorum
Galaxy S
Maalesef s22 aorunlu