cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG 4 K VİDEO ÇEKİM ALDATMACASI

(Topic created on: 11-05-2020 07:28 PM)
439 Views
idrisavci
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung tarafından, 4K çekim yaptığı ile alakalı tanıtımı yapılan S9 Plus ve A80 model telefonlarda çekim yaparken 5 dakika çekimden sonra video kendiliğinden sonlanıyordu.İki telefon değiştirdikten ve defalarca müşteri hizmetlerini aradıktan sonra, nihayet bu sorunun Samsung tarafından 4K videoları kapasitesi nedeniyle telefonlara kısıtlama yapıldığı bilgisini verdiler. Zira müşteri temsilcileri de bu bilgiden haberdar değillerdi.

4K çekim yapmak için kamera almaktansa, kalitesine güvendiğim Samsung marka telefon ve yine Samsung Evo marka SD kart almayı tercih ettim. Samsung'un hiçbir tanıtım kanalında, broşür, katalog gibi hiçbir yerde, 4K videoları 5 dakika ile sınırlandırıldığı bilgisi yer almadığı için mağduriyet yaşadım.

Bu mağduriyetimin giderilmesi için müşteri hizmetlerine 14.09.2020 tarihinde talep oluşturmama ve neredeyse her gün talebimi tekrarlamama rağmen mağduriyetimin giderilmesi konusunda tek bir işlemde bile bulunmadılar. Şikayetçiyim. Gerekli adli işlemleri başlatacağım için bu şikayetin değerlendirme sonucunu talep ediyorum.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
plüton
Active Level 10
Galaxy S
4k ve 8k telefonlarda 5 dakikayı geçmeyek şekilde tasarlanmış

View solution in context

Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba idrisavci,

Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Ürünler donanım ve yazılım konseptlerine göre özelliklere sahiptir. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
Solution
plüton
Active Level 10
Galaxy S
4k ve 8k telefonlarda 5 dakikayı geçmeyek şekilde tasarlanmış
idrisavci
Active Level 1
Galaxy S
ve bu bilgiyi hiç bir yerde aktarmıyorlar tüketiciye. işte bu, aldatmacadır. avukatım Ticaret bakanlığına şikayette bulundu.
plüton
Active Level 10
Galaxy S
kardeşim şikayetten bir sonuç elde edemessin internette bu tür bilgiler mevcut 4k video çekim süresi için android 11 de 4k video çekim süresi uzuyacak diye bilgi var A80 android 11 alacak umarım sorunun çözülür
idrisavci
Active Level 1
Galaxy S
Samsung tarafından, 4K çekim yaptığı ile alakalı tanıtımı yapılan S9 Plus ve A80 model telefonlarda çekim yaparken 5 dakika çekimden sonra video kendiliğinden sonlanıyordu.İki telefon değiştirdikten ve defalarca müşteri hizmetlerini aradıktan sonra, nihayet bu sorunun Samsung tarafından 4K videoları kapasitesi nedeniyle telefonlara kısıtlama yapıldığı bilgisini verdiler. Zira müşteri temsilcileri de bu bilgiden haberdar değillerdi.

4K çekim yapmak için kamera almaktansa, kalitesine güvendiğim Samsung marka telefon ve yine Samsung Evo marka SD kart almayı tercih ettim. Samsung'un hiçbir tanıtım kanalında, broşür, katalog gibi hiçbir yerde, 4K videoları 5 dakika ile sınırlandırıldığı bilgisi yer almadığı için mağduriyet yaşadım.

Bu mağduriyetimin giderilmesi için müşteri hizmetlerine 14.09.2020 tarihinde talep oluşturmama ve neredeyse her gün talebimi tekrarlamama rağmen mağduriyetimin giderilmesi konusunda tek bir işlemde bile bulunmadılar. Şikayetçiyim. Gerekli adli işlemleri başlatacağım için bu şikayetin değerlendirme sonucunu talep ediyorum.

idrisavci
Active Level 1
Galaxy S

Fragile
Active Level 6
Galaxy S
hocam s10 ve sonrasındada var bu sorun fakat onlarda süreyi göstwrmiyor uygulama bir süre sonra video kendisi duraklıyor.
bu arada 4k 30fps de 10dk 4k 60fps de 5dk süre sınırı var pro video modunda 4k 24 fps sınırsız gözüküyor ama bilemiyorum ne kadar dayanır. cihazın ısınmasını önlemek için konmuş bir ayrıntı fakat süre uzatılabilirdi. (S9+ için konuşuyorum.) ama dediğinizde kesin haklısınız. bilgilendirmeleri lazım.
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba idrisavci,

Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Ürünler donanım ve yazılım konseptlerine göre özelliklere sahiptir. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD