- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-05-2020 07:28 PM (Last edited 11-05-2020 07:30 PM by User0000005 ) in
Galaxy SSamsung tarafından, 4K çekim yaptığı ile alakalı tanıtımı yapılan S9 Plus ve A80 model telefonlarda çekim yaparken 5 dakika çekimden sonra video kendiliğinden sonlanıyordu.İki telefon değiştirdikten ve defalarca müşteri hizmetlerini aradıktan sonra, nihayet bu sorunun Samsung tarafından 4K videoları kapasitesi nedeniyle telefonlara kısıtlama yapıldığı bilgisini verdiler. Zira müşteri temsilcileri de bu bilgiden haberdar değillerdi.
4K çekim yapmak için kamera almaktansa, kalitesine güvendiğim Samsung marka telefon ve yine Samsung Evo marka SD kart almayı tercih ettim. Samsung'un hiçbir tanıtım kanalında, broşür, katalog gibi hiçbir yerde, 4K videoları 5 dakika ile sınırlandırıldığı bilgisi yer almadığı için mağduriyet yaşadım.
Bu mağduriyetimin giderilmesi için müşteri hizmetlerine 14.09.2020 tarihinde talep oluşturmama ve neredeyse her gün talebimi tekrarlamama rağmen mağduriyetimin giderilmesi konusunda tek bir işlemde bile bulunmadılar. Şikayetçiyim. Gerekli adli işlemleri başlatacağım için bu şikayetin değerlendirme sonucunu talep ediyorum.
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 07:38 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-06-2020 01:23 AM in
Galaxy SMerhaba idrisavci,
Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Ürünler donanım ve yazılım konseptlerine göre özelliklere sahiptir. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 07:38 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 07:42 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 07:49 PM (Last edited 11-05-2020 08:08 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 07:34 PM in
Galaxy S4K çekim yapmak için kamera almaktansa, kalitesine güvendiğim Samsung marka telefon ve yine Samsung Evo marka SD kart almayı tercih ettim. Samsung'un hiçbir tanıtım kanalında, broşür, katalog gibi hiçbir yerde, 4K videoları 5 dakika ile sınırlandırıldığı bilgisi yer almadığı için mağduriyet yaşadım.
Bu mağduriyetimin giderilmesi için müşteri hizmetlerine 14.09.2020 tarihinde talep oluşturmama ve neredeyse her gün talebimi tekrarlamama rağmen mağduriyetimin giderilmesi konusunda tek bir işlemde bile bulunmadılar. Şikayetçiyim. Gerekli adli işlemleri başlatacağım için bu şikayetin değerlendirme sonucunu talep ediyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 07:35 PM in
Galaxy S4K çekim yapmak için kamera almaktansa, kalitesine güvendiğim Samsung marka telefon ve yine Samsung Evo marka SD kart almayı tercih ettim. Samsung'un hiçbir tanıtım kanalında, broşür, katalog gibi hiçbir yerde, 4K videoları 5 dakika ile sınırlandırıldığı bilgisi yer almadığı için mağduriyet yaşadım.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 09:07 PM in
Galaxy Sbu arada 4k 30fps de 10dk 4k 60fps de 5dk süre sınırı var pro video modunda 4k 24 fps sınırsız gözüküyor ama bilemiyorum ne kadar dayanır. cihazın ısınmasını önlemek için konmuş bir ayrıntı fakat süre uzatılabilirdi. (S9+ için konuşuyorum.) ama dediğinizde kesin haklısınız. bilgilendirmeleri lazım.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-06-2020 01:23 AM in
Galaxy SMerhaba idrisavci,
Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Ürünler donanım ve yazılım konseptlerine göre özelliklere sahiptir. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD