Original topic:

SAMSUNG ŞEBEKE SORUNU

(Topic created on: 03-21-2026 10:47 PM)
399 Views
lw1zy
Active Level 7
Options
Galaxy S

Aynı hat aynı sim aynı operatör. Kim ne derse desin samsung telefonlarda mobil veri çek-mi-yor 

s23 Ultra da denedim
A35 te denedim
S24 fe de denedim
ve iphone 15 te denedim.

Yok arkadaş samsungta açık ve bariz şekilde şebeke sorunu var.
11 Comments
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy S
Bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterir hocam.Kullandığınız operatöre bağlı ben türk telekom kullanıyodum hat sabit ful çekiyodu.Türkcele geçtim şebeke zayıf çekiyor.Altyapı iyi olursa şebeke de o kadar iyi olur.Bide ayarlar,bağlantılar mobil ağlara girin şebeke modu 5Gdeyse 4.5G ye çekin.Mobil veride bağlantı zayıflıyor,5Gde yeterli optimizasyona sahip değil şu an.
ens07
Expert Level 5
Galaxy S
+
lw1zy
Active Level 7
Galaxy S
Önceki hattım Telekom du yine aynıydı aynı yer aynı mekan aynı operatörde iphone kullanan arkadaşımın çekerken beniki çekmşyor mesela
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy S
Oda sizin şansınız hocam.Birşey diyemem😊
ens07
Expert Level 5
Galaxy S
hocam benim burada tam tersi, elmanın 16 serisi tabanda ama kullandığım s25 fe ve a36 full çekiyor
EmirX
Active Level 4
Galaxy S
4.5 g mobil veri s24 fe
Gayet iyi çekiyor bende 1774122867449.jpg
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung sebeke konusunda cok geride bulunduğum yerde aynı hat 4 tane redmı 1 tane poco var hepside benım s21fe den iyi cekıyo aynı yerde aynı hattı xıaomı 14 e koymuştum ondada ıyıdı Samsung geride bu konuda Apple de hala xıaomı kadar cekemıyo xıaomı sebekede hala en iyisi
lw1zy
Active Level 7
Galaxy S
Evet gerçekten samsung hayli geride
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
Olay şebekenin dusuk oldugu yerde cekmesı benım bulunduğum yerde sebeke cekmıyo o yüzden sebeke konusunda deneyimim var