cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9plas

(Topic created on: 11-11-2021 09:04 PM)
yorgun1
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaslar ben ikinci el telefon aldım s9plas ama bildirim panelinde usb cıkırldı takıldı hatası sorunu cıkıyor ekran kapanmıyor bunu telefoncuya gitmeden nasıl çözerim bi ara düzeldi ama sonra gine baslafı ve hiç kapanmıyo ekran 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karpuz
Active Level 8
Galaxy S

Konuyla ilgili olarak servise gitmen gerekiyor. Bu hatayı alıyorsan yedekleme ve sıfırlama sorun devam ederse servise götürmen lazım. Satın aldığın yere giderek şikayetini dile getirebilirsin. 

View solution in context

0 Likes
19 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba
Cihazın küçük tuşuna basılı tutun cihazı açıp kapattığınız tuşa basılı tutun kapanana kadar bekleyin cihaz böyle kapanacaktır Ayrıca ikinci el cihaz almanızı da önermiyorum bu tür cihazlar çoğunlukla sorunlu oluyorlar
yorgun1
Active Level 3
Galaxy S
Dediginizi yaptım ama olmadı baska ne tür şekilde yapabilirim
0 Likes
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
Cihazı bi fabrika ayarlarına DÖNDÜR. düzelmezwe fabrika ayarlarına sıfırla.
yorgun1
Active Level 3
Galaxy S
Fabrika ayarına döndürdüğümde herangibi sey silinirmi ama sıfırladım bide fabrika ayarlarını deniyim
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
Döndürdüğünde verilerin silinmez. Sadece kişisel ayarların silinir.
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
Ses seviyesi, WiFi şifreleri, Klavyedeki kelime hafızası gibi şeyler.
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Düzelmezse o çıkan bildirimin üstüne uzun bas ayrıntılar yazan yere tıkla çıkan sayfada üstteki uygulama simgesine bas, depolama bölümünden verileri sil , dilersen bildirimleri kapa ve telefonu yeniden başlat
yorgun1
Active Level 3
Galaxy S
Yapacamda abi simdi çok sarj da yiyiyor mesela sabah şarjım yuzde 56ydi 1dk icinde yüzde 2ye düşü anlamadımki ama yünede yardımın icin teşekkürler
0 Likes
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim şarjı böyleyse telefon arızalı olabilir durum normal değil benim de S9 ama pili kokluyo burda yardım al bölümünde tanılamada pil testini ve diğer testleri yaptır bi pilin değişmesi gerekebilir inş. başka sorunları çıkmaz