cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 + son güncelleme ile birlikte klavye uzerindeki mikrofon butonu

(Topic created on: 07-07-2020 08:41 PM)
285 Views
atillacan
Active Level 4
Options
Galaxy S

S9 + klavye üzerindeki mikrofon butonuna bastığımda ingilizce ses istiyor fakat bu durum samsung ses deaktif edilsiginde sadece google ses secildiginde düzelsede telefonu yeniden başlattığımızda yada telefon kapanıp açıldığında bu durum eski haline geri dönüyor yani samsung ses girişi tekrar aktif oluyor ve türkçe algılamıyor varmı fikri olan ?

5 Comments
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
ayarlar + gene yönetim + dil ve giriş + ekran klavyesi + klavyeleri yönetime basıp buradan samsung sesli girişi kapatın ardından google sesle yazmayı acın bu kadar
0 Likes
atillacan
Active Level 4
Galaxy S
sanırım dikkatli okumadınız o işlemi yaptığımı ve düzelttiğimi belirttim fakat telefon yeniden başladığında tekrar aynı eski duruma geliyot tam olarak sorun bu....
0 Likes
Yeniçeri
Active Level 5
Galaxy S
Aynı durum Note9'da da var. Bence bu bir hata değil ve Samsung bunu kasıtlı yaptı. Başka güncelleme de vermeyeceği için çözümü yok.
0 Likes
atillacan
Active Level 4
Galaxy S
çözümsüz olamaz zannetmiyorum bir şekilde çözülür ama güncelleme gerekebilir
0 Likes
atillacan
Active Level 4
Galaxy S
arkadaşlar sorunu farklı bir alternatif yöntemle çözdüm Samsung'un kendi klavyesini değil Google'ın kendi klavyesini play Store'dan yükledim ve klavyeleri Google bord olarak degistirdim şu anda Google hem çok daha doğru tuşlara basıyor hem de sesli yazma aktif olmuş oluyor
0 Likes