cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 Plus Pili Erken Bitmesi Sorunu

(Topic created on: 01-10-2024 10:59 AM)
430 Views
TouchBlue
Active Level 3
Options
Galaxy S
Samsung s9 serisinde costum kernel ve romlarda ince ayar çekilmiş yazılımı kullanınca neden bu kadar değişim oluşuyor, hem şarj süresi hem de performansı 2 katına çıkıyor. Bu kadar değişim olması çok garip değil mi ?
0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Genelde resmi yazılım harici romlarda bazı sorunlar oluşuyor ha iyi olanları da var ama ben pek onermiyorum
TouchBlue
Active Level 3
Galaxy S
Ben noble rom kullanıyordum s9 plus da bir sıkıntısını görmedim. Tabi ki güvenlik anlamında orijinal rom gibi olmaz ama orijinal yazılımın kerneli çok kötü telefonu öldürüyor ne zamanki costum kernel yaptım ve attim cihaz çok iyi hale geldi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu tarz romlari kullanırken yine de dikkat et özellikle mutlaka bi antivirus uygulaması kullan önerim bu olur sana
TouchBlue
Active Level 3
Galaxy S
Sagolun zaten rootlayip ağ takip yazılımları kuruyor öncesinde romu test ediyorum sonrasinda kullanmaya başlıyorum. Noble romlarda Samsung İtalya telemetri servisinin kullanıyordu hatırladığım kadarıyla
Galaxy S
bende bir zamanlar noble kullanıyordum ama en büyük eksiği pro video modunda ayar sorunları
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Bazı kerneller güç yönetimini iyileştirir. Bunlar pil odaklı kernellerdir. Orta derecede performans artışı ve pil optimizasyonu vardır. Bir de pilden feragat ederek tamamen performansa odaklı kerneller vardır. Cihaza zarar vereceğini düşünmem garanti ve yazılım desteği bittiği için kullanmakta herhangi bir sakınca yok.
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Pil erken bitmesi pil sağlığınızla ilgili olabilir / acubatary / uygulamasını inditip cıhazın şarjı %100 ken şarjı 15 in altına getirin sonra o uygulamada pil sağlığı % si yazmakda eğer normslden düşükse bataryanın vadesi dolmaya başlamış anlamında normalde performans bataryalarını tercih ederim normal bataryalardan kat kat dayanıklı bilginize
0 Likes