- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-28-2021 10:48 PM (Last edited 02-28-2021 10:53 PM by User0000004 ) in
Galaxy SArkadaşlar s9 plus telefonumla çektiğim selfieler genelde flu çıkıyor. Ozellikle bir noktayi netliyor ya da öndeki kişiyi.. Arka taraf ya da arkadaki kişiler bulanık çıkıyor. Veriyi sildim vs banamısın demedi. Arkadaşta redmi note 9 pro var. Ayni ortamda aynı şekilde selfie çektim, s9 plustan kat kat iyi.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-01-2021 05:51 AM in
Galaxy SMerhaba abrkd,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 11:13 PM in
Galaxy S3. senesi doldu. malum, planlı eskitme...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 11:17 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 11:19 PM in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 11:37 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 11:29 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-01-2021 05:51 AM in
Galaxy SMerhaba abrkd,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD