Resolved! Solved

Original topic:

S9 Güncelleme

(Topic created on: 02-01-2020 04:04 PM)
446 Views
Aozcifci
Active Level 2
Options
Galaxy S

Bugün itibari ile Samsung benim için bitmiştir. O güncelleme bugün gelecekti. Siz sadece telefon satip iş güncellemeyle gelince ortadan kaybolan ucuz satıcılar gibi davranıyorsunuz. Bende bu mağduriyeti her yerde anlatmaya çalışacağım. İlk işim de Samsung dan kurtulmak olacak

26 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
valla bende telefona güncelleme geldi diye korktum bana gelmemişti çünkü tam okuyunca anladım telefona değil uygulamaya geldiğini🤣🤣🤣
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
Sana güncelleme gelecek merak etme toprak güncelleme alacaksın 😂 dua bile etmeye başladım sana 😂😂
snapdragon52
Active Level 6
Galaxy S
bildirim çubuğunda su android simgesi belirdi peşinden de indirme simgesi belirdi sonra ikiside kayboldu sabah 6:45 gibi
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
harbiden güncelleme yakındır
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
toplam 12 ülkeye android 10 yayınlanmıs
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Aozcifci,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Taleplerinizi anlıyor ve değerlendiriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Yazılım sunumlarının ertelenme nedeni, en sorunsuz şekilde sunulabilmesi için yazılımların sürekli olarak test edilmesidir. Müşterilerimiz için ilgili birimlerimizle sürekli olarak bağlantı halinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yazılım sunumları, test sonuçlarına bağlıdır. Güncelleme sunum tarihleri için aşağıda yer alan sitemizi, takipte kalmanızı rica ederiz.

http://www.guncelmiyiz.com/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
KnoXviLLee
Active Level 2
Galaxy S
sonraki telefonum apple olacak
0 Likes