Resolved! Solved

Original topic:

S3 Mini Ne Zaman Açtığımda TeamWin Açılıyor?

(Topic created on: 10-16-2021 01:22 PM)
504 Views
Vanli065TabA7veA13
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar telefonu ne zaman Açtığımda TeamWin Açılıyor. Android 7.1.2 indirmek için kurmuştum ama kaldırmak istiyorum. Bataryayı çıkardım 10 saniye bekledim tekrar taktım sonuç aynı Şekilde. Ne yapmalıyım? Recovery Ekranınada gidemiyorum. Hiçbir yere gidemiyorum. Ne yapmalıyım 

NOT
BİLGİSAYARIM VAR 

MODEL
GT-18190N

image

Sonra Kayıt bitiyor Bataryayı çıkarıyorum Tekrar takıyorum açıyorum Yine bu TeamWin ekranı geliyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba VanlıYEDEK065TabA7,

Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama, siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme ve resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Yetkisiz işlemleri önermemekteyiz, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakmaktadır.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy S
Biri diyor GTA 5 Falan filan indirirmi biri diyor Güncelleme olmuyor biri diyor Ya bu nedir?

BURASI YARDIMA İHTİYACI OLAN İNSANLARIN YERİ BURASI SAÇMA BİR YER DEĞİL!

YA BENİM AZ ÖNCE ATTIĞIM KONU CİDDİ KONU 1 SAATTEN BERİ BEKLİYORUM SES YOK BİRİ DİYOR OYUN İNDİRİMİ 10 20 YORUM

Pes diyorum PEES

ARTIK ŞU UYGULAMAYA KULLANICI ENGELLENMESİ GELSİN!

Galaxy S
Gönderi açtım ama Taşınmış:-(
0 Likes
Exen_a20
Active Level 7
Galaxy S
Teamwin yabancı bir yaz8lim yani o root demek zaten s3 miniyi napıcan oyuncak niyetine oynayabilirsin
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
Sana eskiden bu konuda bir yorum yazdım.dikkate almamışsın biraz büyük sözü dinle...o cihazın 8190N olduğuna eminmisin?
Arka kapağı aç imei sansürleyerek resmini atabilirsen sana yardim ederim.orada hangi model olduğu yazmaktadır...

GT-I8190
GT-I8190N
GT-I8190L
SM-G730A

Muhtemelen cihazın GT-I8190
Galaxy S
Heralde görmemişim
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
7/24 forumdasın ben samimi inandırıcı bulmadım yorumunu.
Sana iyi günler dilerim❤
Galaxy S
Cihazım GT-18190N Arkasında Öyle diyor.
0 Likes
Galaxy S
Tamam Aslında atmayacamda bakacam Teşekkürler
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba VanlıYEDEK065TabA7,

Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama, siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme ve resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Yetkisiz işlemleri önermemekteyiz, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakmaktadır.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes