Original topic:

S26 ?

(Topic created on: 03-08-2026 01:55 AM)
381 Views
Bektasbilgin
Active Level 4
Options
Galaxy S

Şu an s23 kullanıyorum. Telefonumdan pil performansı haricinde gayet memnunum ama pili cidden can sıkıcı olmaya başladı. Günlük 4.5-5 saat civarı ekran süresi veriyor ki çok abartı bir seviyede olmasa da pil tasarufu odaklı kullanıyorum.

Net olarak pil karşılaştırmasını bulamadım ama çoğu yerde s26 pili daha iyi yazıyor fakat çok bir şey değişmediğini yazan da var arada kaldım. Geçmeye değer mi fikri olan var mı. Kamu indirimi ile 63k ya kablosuz şarj standı da hediye edilecek şekilde samsungun kendi sitesinden alabiliyorum. Hatta takas ile 47k ya geliyor
11 Comments
Ecevit
Active Level 6
Galaxy S
Bence değer :)
Bektasbilgin
Active Level 4
Galaxy S
Cidden çok arada kaldım, hediye ve 2 kat depolama alanını da kaçırmak istemediğim için erkenden karar vermeye çalışıyorum. Ama yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Galaxy S
Değer
Bektasbilgin
Active Level 4
Galaxy S
Daha iyi optimize edilmiş olamaz mı yani
katmerci
Active Level 5
Galaxy S
S23 fe kullaniyorum seninle ayni durumdayim ama uzerine 47 k vermeye deger mi bilemedim
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Samsung telefonlar silikon karbon bataryaya geçip 6 8 10 bin mah gibi batarya kapasitelerini gormedigi surece bu kadar para verip geçmene gerek yok. Emin ol s26'ya o kadar para verip alsan da s23'e gore alacağın ekran suresi en fazla +2 saat olur. Ben de s23 kullaniyorum ve samsung silikon karbon bataryaya geçene kadar asla yeni bir samsung modeli almayacağım.
Efeyndml06
Active Level 4
Galaxy S
Geçimceği belli Galaxy Note 7 korkusu var hem de lityum bataryalar daha uzun ömürlü
Galaxy S
Yani ben olsam geçerdim
Efeyndml06
Active Level 4
Galaxy S
S26 ya girme hiç Exynos değmez s25 e geç daha iyi snapdragon