Original topic:

S26 ultra

(Topic created on: 03-03-2026 09:21 PM)
190 Views
midyeLiposeidon
Active Level 5
Options
Galaxy S
Fiziksel olarak gidip bakayım, elimle tutayım dedim. Bana S ve S+ model telefon hissiyatı verdi resmen. Son 3 yılda gördüğümüz en çılgın güncelleme s24 ultra ile beraber geldi. Çıkış yapan ilk yapay zeka modeli olması tetikledi bunuda. Tasarımıda bence keskin hatlara sahip olmasıyla premium bir hissiyat veriyordu. Ama sonrasında gelen 25 ve 26 ultra modelleri hem güncelleme anlamında hem batarya ömrü hemde tasarım açısında fiyasko bence. İmkanım olduğu müddetçe her sene model değişikliği yapabilirim. Fakat 2 senedir çıkan yeni modelleri pas geçiyorum. Çünkü mevcut s24 ultra modelim her açıdan güncel modellerden farksız. S pen kısmına hiç girmiyorum bile. Bu arada tabi fikirlere saygı duyuyorum. Belirtmek istediğim şey ultra sürümlerde vasatlaştığını düşünmem. 

4 Comments
User26228
Active Level 4
Galaxy S
Öyle hissettirmesinde sadece tasarım değil alüminyuma geçişin etkisi de var
Galaxy S
Kesinlikle. Çok güzel belirttin. Elimde ki titanyum kasa(her ne kadar %100 titanyum olmasada) şahane gözüküyor ve hissettiriyor. Veya s23 ultranın pempe modeli bombeli kasa ile harika bir modeldi. Bu tasarım işinde son 2 modeldir batırdılar. Kendi fikrim doğrusu.
User26228
Active Level 4
Galaxy S
Aynen size katılıyorum titanyumun hissiyatı her ne türlü olursa olsun daha iyi ancak şuda var bence iphone ların 14 serilerinde kullanılan paslanmaz çelik en kaliteli ve tok hissettiren bana kalırsa
Burakoviç
Active Level 7
Galaxy S
S25 ultra kullanıcısı olarak S26 ultra gram heyecan uyandırmadı. Hatta yayını izlerken sıkıldım. Bi kulaklıklar biraz heyecanlandırdı.