Original topic:

S26 ultra

(Topic created on: 06-14-2025 05:47 PM)
324 Views
aliii24
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba bir konuyu merak ediyorum sizce s26 ultrada yeni kamera sensörleri gelirmi sizce yıllarca samsunga alışmış birisi olarak iphone 17 promaxe geçmeyi düşünüyorum ama s26 ultra değişiklik yaparsa samsungda kalıcam samsung s24 den sonra sosyal medya bozmadan atabilme getirdi arkadaşlar s24,s25 serisinde sosyal medyada instagram ve WhatsApp ta bozulma oluyormu emoji ve müzik ekleyince kimi bozuluyor diyor bilgili arkadaşlar bir açıklasın samsung dan ayrılmak istemiyorum. 

7 Comments
MustafaS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Samsung kamera tasarımı bozulmasını istemediği için kamera lenslerini değiştirmiyor bakalım s26 ultra da ne yapacaklar
aliii24
Active Level 4
Galaxy S
En azından değişken diyafram ve daha büyük pixelli bir kamera sensörü istiyoruz
Oscarr
Active Level 8
Galaxy S
Sırf kamerası için geçecekseniz değmez, geçmeniz için daha iyi bir sebebinizin olması lazım. Apple cihazlarında ya Samsung yada Sony sensörlerini kullanıyor, sadece sosyal medyada artınız olur.
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Zaten şuan kullandığı kamera ve sensör iyi ama önemli olan yazılım eğer daha düzgün bir yazılım ayarlayabilirse ve fotoğrafları daha düzgün işlerse o zaman farkeder.
0 Likes
Galaxy S
S24 Ultra kamerası 15 Pro Max'ten teknoloji olarak çok daha üstün. Ama yazılım Apple seviyesinde olmadığı için yakın sonuçlar alınıyor. Bu s23 serisinde daha belirgin.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera 2028 kadar degismeyecrk
0 Likes
smusera315f
Expert Level 5
Galaxy S
Bazı cihazlarda oluyor bazı cihazlarda olmuyor dediğiniz sorunlar bence aynı tasarımdan devam eder samsung göreceğiz 🙏
0 Likes