Original topic:

S26 ultra ısınma sorunu

(Topic created on: 04-07-2026 01:23 AM)
869 Views
matmazelnur
Active Level 3
Options
Galaxy S

Öncelikle iyi geceler sabah işe gideceğim için s26 ultrayı hızlı şarj ayarında kablo ile şarja takıp 20 dk işime baktım uyumadan geri alayım dedim ateş gibi olmuş ben elimde aktif kullanırken gün içinde bile ısınmıyor böyle ne ile alakalı olabilir aynı sorunu yaşayan var mı prizle alakalı mıdır şarj aleti midir şarj aleti de geçen sene Samsung shoptan tabletim ile beraber aldığım orijinal adaptör 

0 Likes
17 Comments
matmazelnur
Active Level 3
Galaxy S
Bunu kullanıyorum açıkçası uyumlu mu onu da bilmiyorum açıklamalar da siteye yeni çıkan seri ile uyumlu bilgisi girilmemişti geçen ay. kutudan çıkan kendi kısa kablosu ile şarj ediyorum1775515557951.jpg
0 Likes
mdlatiff
Expert Level 1
Galaxy S
Uyumlu bende bunu kullanmıyorum kablonda kutuda çıkan orijinal kabloysa sıkıntı yok . Hatta bende 25w Samsung ta var iş yerinde de onu kullanıyorum yani 25-45-65w Samsung adaptör kullanabilirsiniz max 60w alır
mdlatiff
Expert Level 1
Galaxy S
Bide eğer kablosuz şarj etmeyi kullanmıyorsaniz ayarlardan kapatın bence açık kalmasına gerek yok
0 Likes
mdlatiff
Expert Level 1
Galaxy S
5g yi de kapatın zaten 4.5g şuan fazlasıyla yeterli hız için ki birkaç şehir dışında altyapı yok anca telefonun pilini bitiriyor
matmazelnur
Active Level 3
Galaxy S
Ondan mıymış o bugün çabuk bitti şarjım diyordum
0 Likes
matmazelnur
Active Level 3
Galaxy S
Onu bilmiyordum kablosuz var ama taşıması dert diye daha hiç kullanmadım o zaman hızlı şarjı kapalı olarak kullanacağız kablolu kablosuz **bleep** etmeden
0 Likes
İsimiz_yeni
Active Level 6
Galaxy S
Kalitesiz marka o yüzden
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Bende de var hic ısınmadı hizli şarj kullanıyorum
0 Likes