Original topic:

S26 ultra ısınma sorunu

(Topic created on: 04-07-2026 01:23 AM)
556 Views
matmazelnur
Active Level 3
Options
Galaxy S

Öncelikle iyi geceler sabah işe gideceğim için s26 ultrayı hızlı şarj ayarında kablo ile şarja takıp 20 dk işime baktım uyumadan geri alayım dedim ateş gibi olmuş ben elimde aktif kullanırken gün içinde bile ısınmıyor böyle ne ile alakalı olabilir aynı sorunu yaşayan var mı prizle alakalı mıdır şarj aleti midir şarj aleti de geçen sene Samsung shoptan tabletim ile beraber aldığım orijinal adaptör 

0 Likes
17 Comments
sametistek
Active Level 1
Galaxy S
Samsung galaxy s26 ultra yeni model olduğu için daha piyasa tam kaliteli sürülmedi önce kullanıcılar test edip kronik arızaları yorumlayıp geri bildirim yapması gerekiyor kendi samsung televizyonumdan biliyorum eve gelen yetkili servis bahsetmişti zamanında bu durumu tavsiyem hızlı şarjı çok fazla kullanma sadece acil işlerde kullan birde şarj esnasında telefonu uçak moduna al ve elinden geldiğince 5g tercih etme yeni olduğu için 5g tüm cihazlarda ısınma donma yapabiliyor
matmazelnur
Active Level 3
Galaxy S
Tam kaliteli sürülmemesi nedir ? Zaten 2 saatten kısa sürede dolduğu için hızlı şarj kullanmıyordum 27 düşünce açtım bu defa. Normalde de sokak dışında hep WiFi bağlı oluyor evde işte tavsiyenizi dikkate alacağım ama teşekkürler
0 Likes
sametistek
Active Level 1
Galaxy S
Evde işte wifi ağına bağlı ise telefonunuzu uçak moduna alıp wifi aramasını aktifleştirebilirisiniz böylece hem ısınma olmaz hemde kasma donma olmaz %27'ye düşse dair normal şarj aleti kullanmanızı tavsiye ederim tekrardan çünki dediğim gibi bende de aynı sorunlar oluyor 5g geldiğinden beridir
sametistek
Active Level 1
Galaxy S
Ayrıcana tam kalite konusunda uzmanlar her ne kadar test yapsada işin sonunda ne olucağını billemeyiz yeni modelleri ilk kullanıcılar test edip sonra sonra kronik hataları düzeltiyorlar bir mühendisin kontrol etmesi ayrı bir kullanıcının kontrol etmesi ayrı
0 Likes
matmazelnur
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim hemen alayım uçak moduna WiFi araması hiç denemedim normal arama gibi bişey mi o
0 Likes
sametistek
Active Level 1
Galaxy S
Evet normal nasıl telefonun baz istastyonuna bağlanıyorsa wifi de de öyle oluyor sadece telefonun baz istasyonu yerine wifi ağını tercih ediyor buda hem pil ömrünü uzatıyor hemde baya ısınma donma sorunun önüne geçiyor
mdlatiff
Active Level 9
Galaxy S
Böyle telefon kullanmanıza gerek yok elinizdeki s26 ultra bir canavar tabi ki de hızlı şarjı kullanacaksınız. 60w a kadar kendi destekliyor zaten üstünü takarsanız maksimum 60w verimi verir . Isınma o kadarlık her telefonda olur siz hiç iPhone de 4k60fps video cekmediniz heralde el yakıyor. Korkmayın. Şarja takarken ayarlardan pil ayarı yapın temel ya da maksimum koruma seçin, şarj ederken mobil veriyi kapatın isterseniz yeter
matmazelnur
Active Level 3
Galaxy S
Hiç Apple kullanmadım hep Samsung:) teşekkürler retro da aldığım için arıza yaşarsın dediler aslında hiç inanmam ama her hatada panikletiyor beni teşekkür ederim baya bir şey öğrendim
0 Likes
mdlatiff
Active Level 9
Galaxy S
Adaptör ve kablon Samsung orjinalse hiç korkma Şarjda ısınma normal 17 PM dahil aklına hangi amiral gemi geliyorsa var bu durum