Original topic:

S26 serisi beklenmeli mi

(Topic created on: 4 weeks ago)
283 Views
Mege1
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung dan iphone’a geçtim. iphone 16 kullanıyorum benim ilk ios deneyimim oldu ama pek hoşuma gitmesi cihazdan ziyade ios’u kullanamıyorum.(iphone 16 da donanım olarak kötü bir cihaz ama neyse) Ultradan ziyade düz seri almayı planlıyorum. işte plus veya base s25. ultranın ekstra kamera paketine ihtiyacım yok. gerçi termal da değişiyor ama neyse :) 25 plus alıp geçeyim mi yoksa s26 pro dedikleri düz serinin pro takısı almış modeli beklenir mi. birçok magsafe aksesuarım da var s26 serisine mıknatıs eklenirse hem o aksesuarlarımı da kullanabilirim.

20 Comments
Galaxy S
Exynos işlemci gelme ihtimali de olabilir
Mege1
Active Level 3
Galaxy S

Exynos 2400 de aman aman bir sorun yoktu 2600 daha iyi olur bence

MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Bence bekleyin, sonra kullanıcı yorumlarına göz atarsınız. Fiyatı düşmeye başladığında da alabilirsiniz duruma göre.
Batuhan-S24FE
Active Level 8
Galaxy S
Kimse değişiklik beklemesede ben bu modelden S25'e göre daha umutluyum. Tabi %90 Exynos ile geleceği için bu sizin kararınız. Snapdragon illa istiyorsanız S25 Plus alın, geçin.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bencede bi bekleyin
0 Likes
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
Ultralarda snapdragon kullanıyorlar , pro ve düzda exynos olan kendi işlemcilerini kullanıyor genelde böyle oluyor devam edeceklerini düşünüyorum
Galaxy S
lens düz modelde değişmeyecekmiş ona göre düşün
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
S26 Pro için ana kamera ve ultra geniş açılı kamera değişecek diyorlardı. Ana kamera yine 50MP kalacak ama daha fazla ışık alan daha büyük bir sensör kullanacak, geniş açılı kamera da 50MP, otofokus özellikli olacak, makro çekimler de yapabilecek deniliyor. Telefoto ve ön kamera aynı kalacak muhtemelen.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S26 bekle 4 ay var ama begenmesen s25 plus alırsın