Original topic:

S26 ailesi hoş geldin!

(Topic created on: 02-25-2026 10:07 PM)
172 Views
thatS25
Expert Level 4
Options
Galaxy S
Düz S26 ve S26+ çok fazla değişime uğramadılar; yenilenmiş işlemcileri ve VisualEngine'leri sayesinde S25 ailesine göre bir tık daha gelişmiş fotoğraf sunacaklardır. Batarya olarak da çok farklı olmayacaktır.

Asıl yenilikler Ultra'ya geldi. Privacy Display gerçekten çok başarılı bir inovasyon. Hâlen nasıl yaptıklarını düşünüyorum. S20 Ultra'da ilk kez 100x zoom'u gördüğüm gibi şaşırdım.

Gelişmiş yapay zekâ özellikleri de çok başarılı. S25'e de verirlerse seviniriz :)

Büyütülmüş Vapor Chamber, video çekerken ve oyun oynarken serin çalışmasına yardımcı olacak. Yeni video codec desteğine göz kırpmış da olalım :)

Şarj hızı da arttırılmış.Ah ah bir de pili bi çıt büyütselerdi....

Ocean Mode'da en ilginç ozellik,suya dalarsanız mercan resiflerini doğru renkleri ile çekiverin diye koymuşlar...

Bir S10, S20 etkinliği gibi heyecanlandırıcı geçmese de S26 ailesi de güzel olmuş.

S26 Ultra ve o mavi rengi MUH TE ŞEM.

Fiyatlar da uçuşa geçmiş 899 dolar S26 için yuksek geldi,ama ram krizi etkilemis olmalı..

Eeeee hadi bir Members klasiği;
One UI 8.5 ne zaman gelir?😁
3 Comments
NOTE7_fan
Active Level 7
Galaxy S
8.5 bence martın ortalarına doğru dağıtıma çıkar s serisi için, nisandada a lara verirler bence
thatS25
Expert Level 4
Galaxy S
Yüksek ihtimalle.
Galaxy S

S26 serisi gerçekten devrim niteliğinde bir seri olmuş bu başarıdan ötürü Samsung'u tebrik ediyorum S26 serisi kamera konusunda daha iyi olduğu için profesyonel fotoğraf makinelerine karşı daha güçlü bir alternatif olmuş oldu.