Original topic:

S26 Ultra Aşırı Isınma ve Hızlı Biten Şarj Sorunu

(Topic created on: 4 weeks ago)
306 Views
burakyildiz
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar, S26 Ultra kullanıp da tiktok vs izlerken aşırı derecede ısınma ve boştayken bile şarj kaybı yaşayan var mı?

15 Comments
techolay
Active Level 4
Galaxy S
Yt music ile şarkı dinliyorum. İnstagram çok kullanmıyorum. Ben 80'e kadar dolduruyorum. Ama instagram kullanıyorum ısınma olmuyor. Zaten instagram gibi bi programda 120hz ihtiyacım olmuyor. Her ayarı düşükte kullanıyorum. Görüntü kalitesini düşürmek işe yaramıyor. Şarj bitimi kullanımınıza bağlı. Telefon kendiside bunu diyor. 18 nisanda aldım. 22 defa şarja taktım.1778757159910.jpg1778757174863.jpg
burakyildiz
Active Level 2
Galaxy S
Ultra serisi daha iyi pil performansı ile bilinmiyor muydu? Ben yeni geçtim apple dan
0 Likes
Galaxy S
Hangi telefondan gectiniz
0 Likes
burakyildiz
Active Level 2
Galaxy S
Air dan
0 Likes
Galaxy S
Air'dan daha yüksek ekran süresi verir s26 ultra ama diğer 17'lerden özellikle mobil veri kullaniyorsaniz cok daha az verir
burakyildiz
Active Level 2
Galaxy S
Evet mobil verideyim full. İnternetim çok fazla olduğu için
0 Likes
aliysnm
Active Level 7
Galaxy S
Mobil veri kullanırken mi oluyor genelde de mi,
burakyildiz
Active Level 2
Galaxy S
7/24 mobil verideyim. İnternetim çok diye wifi kullanmıyorum
0 Likes
aliysnm
Active Level 7
Galaxy S
Muhtemelen sorun o Türkiye 5G'e Yeni geçtiği için genel olarak tüm 5Gde sorun var şebeke bulamayınca sürekli arıyor ve çok ısınıyor ve pili sömürüyor ama tahminim bu şekilde denemek için Ayarlar>bağlantılar>mobil ağlar>şebekeyi 4.5G tercih edilir yap bir süre cihazı öyle kullan