Original topic:

S26 Serisi Hakkında Ki Görüşlerinizi Merak Ediyorum?

(Topic created on: 03-01-2026 12:17 PM)
270 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Benim şahsi düşüncem artık Samsung düz seriye gereken önemi vermiyor. Tamamıyla Ultra serisine odaklanmış durumdalar. Düz seride en azından bir kamera güncellemesi görmek isterdim ama s22 den beridir aynı kamera kurulumunu kullanıyorlar. Yazılım ile bir yere kadar geliştirebilirsin bir yerde artık sensör değişikliği yapması gerekiyor. 

Apple mesela iphone 17 serisi ile birlikte düz seri için konuşuyorum kameralarını güncelledi ve s26 düz seri ile karşılaştırıldığında bariz iyi durumda. Samsung'u diğer firmalardan özel kılan aslı da AI özelliklerinin çok iyi olması buna da güveniyorlar ama Apple ve diğer firmalar AI konusunda gelişmeye devam ediyor arada ki **bleep** kapanıyor. Apple 'dan büyük bir hamle bekliyorum ben eğer olursa Samsung ile aynı seviyeye gelirse direkt Apple geçiş yaparım. Fiyat olarak zaten aynı banda geldiler. 
11 Comments
Galaxy S
Düz serisinde hiç yenilik birşey yok hocam hatta bu sabah paylaşım yaptım s25 kopyala yapıştır şeklinde devam ediyorlar urtla serisine daha çok odaklanıyor samsung🙏
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle gerçekten. S25 alıp keyfine bakacaksın. Zaten 7 yıl güncelleme sözü veriyor ama 7 yıl boyunca çıkan özelliklerin %100 ünü vermeyecek
Galaxy S
Aynen hocam ne gerek var 🙏
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Katılıyorum
S_a36_5g
Active Level 6
Galaxy S
S25 ten pek bir farkı yok. İşe yarayan tek şey geleceğin tenolojisi olan yapay zekanın şalışmasını destekleyen NPU nun güçlenmesi bence.
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy S
Dediklerinize katılıyorum👏

Samsung her zaman dönemin inovasyonlarını en iyi şekilde gerçekleştirdi. AI dönemi gelince AI'ın en iyisi zoom yarışı olunca galaxy zoom gibi...

Ama bunu yaparken yazılımla ilgilenmedi. Hiç stabil olmayan ve buglı sistemiyle ilgilenmedi

Berbat Kamera ile hiç ilgilenmedi. Sensörler kaç yıldır değişmedi

Şarj hızı ve batarya ile hiç ilgilenilmedi.

Ve şunu da unutmuştu ki bir müşteri ilkin dönemin inovasyon yarışına değil kameraya yazılıma bakar. Temel telefon işlevleri müşteri için her zaman 1.sıradadır.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle öyle ve yenilik konusunda Samsung cesurdu. Galaxy S4, S6, S8, S9 ve S10 da neler yaptılar artık yenilik adına bir şey yok
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy S
Bence hala var yenilikler. Mesela AI meselesinde hakkını yememek lazım Google ile çok iyi şeyler yaptılar
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Orası evet ayrı bir şey ama kamera konusunda ne bileyim hızlı şarj konusunda hiç yenilik vermiyor. 45W koymak bu kadar zor olmaması lazım ya da sensörü değiştirmek