Original topic:

S25vsFold6

(Topic created on: a month ago)
228 Views
Demir_S25
Active Level 6
Options
Galaxy S

Kendi aldığım S25 i kullanıyorum babam kendine fold 7 alinca 6 bana kaldı sizce hangisi daha mantıklı olur cok oyun oynamam sosyal medya da gezerim üni okuyorum 

15 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Fold 6 biraz ağır ve kalın bir telefon o yüzden biraz rahatsız edebilir S25'den sonra
0 Likes
Demir_S25
Active Level 6
Galaxy S
Onu ben de düşündüm ama s25 günü çıkartamıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Anladım şimdi Fold 6'nın bataryası elbet daha iyidir fakat ne kadar daha iyidir orasını bilemicem batarya kapasiteside bi 'Ultra' değil sonuçta
0 Likes
Demir_S25
Active Level 6
Galaxy S
S serisine iyi şeyler gelince ultra ya geçeceğim
CetinCihan
Active Level 6
Galaxy S
İkisi de gayet güzel cihazlar fold un büyük ekran avantajı işinize yarayacaktır ağır değildir rahat taşınır s pen i de mevcut daha kompakt isterseniz s25 tabiki ama fold un ergonomikliği daha iyi memnun kalırsınız
0 Likes
Demir_S25
Active Level 6
Galaxy S
Fold kesinlikle ağır değil s pen için kılıf almam gerekecek
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Şimdi üniversite okuduğunuz için fold6 daha cazip geliyor. Çünkü ders notları vs olsun. Dijital kitaplar. Ders aralarında güzel bi film molası derken fold6 daha iyi. Ama onun dışında s25 i tercih ederdim. Kamerası daha güzel. Özellikle de hdr video çekebilmesi benim en sevdiğim şey. Ekran boyut ve kullanışlık olarak s25 beni daha çok tatmin eder. Bir karar vermek gerekirse şöyle söyliyim. Eğer telefondan ders çalışıp notlar tutucam diyorsanız fold6, çok not tutmuyorum hatta gerekirse de küçük ekranlı s25 ten zaten faydalanabilirim diyorsanız s25
0 Likes
Demir_S25
Active Level 6
Galaxy S
Tab S9+ kullanıyorum zaten ama bakınca çok cazip duruyor birkaç gün bekleyeceğim o sırada karar vericem ama s25 e daha yakınım gibi
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Tab s9+ varsa hiç gerek yok fold6 ya. Hem fold6 her ne kadar geçen sene çıkmış olsa da çok kalım ve premium hissettirmiyor. S25 te kalın derim. Tabi bir yandan fold6 ile de ata sıra takılırsınız nasıl olsa duruyor 😅
0 Likes