Original topic:

S25 ultra

(Topic created on: 10-26-2025 04:11 PM)
147 Views
beyazpati
Active Level 3
Options
Galaxy S

S25 ultra kullanıcıları şarjdan önce ve şarjdan sonra depolama alanlarınızı kontrol ettiniz mi etmediyseniz kontrol edip geri dönüş yapabilir misiniz depolama alanım şarjdan sonra sürekli azalıyor sadece bende mi var herkeste olan bir sorun mu diye merak ediyorum ona göre teknik servisten yardım alacağım şimdiden herkese çok teşekkür ederim 

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şarjla boşalması çok garip
beyazpati
Active Level 3
Galaxy S
Evet benim de çok garibime gidiyor
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Şimdi anladım sizin depolamanız dolmaya yakın mı ya da boş mu bayağı çünkü bende sadece 30 mb boş kalmışken okula bırakıp sabah 9 da sonra akşam 5 te alınca aradan 8 saat geçince bakıyorum 300 mb boş alan olmuş mesela siz şimdi normal şarj aleti mi yoksa hızlı mı yoksa süper hızlı mı yoksa süper hızlı şarj 2.0 mı kullanıyorsunuz ?
0 Likes
beyazpati
Active Level 3
Galaxy S
Süper hızlı şarj 2.0 kullanıyorum depolama alanımda yeteri kadar boş alan var şimdilik
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Kaç gb ya da mb ?
0 Likes
beyazpati
Active Level 3
Galaxy S
Gb boşluğum var
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Bir de ben eğer bitmezse gün içinde ya 15 w lik powerbank tan ya da süper hızlı şarj da şarj ediyorum %80 e kadar onun dışında hep kablosuz ediyorum geceleri eğer bir aksilik çıkmazsa
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Şimdi bir de bunun parayonağı olacağım ne güzel ama sanırsam log lar siliniyor olabilir ya da belirli cachr ler
0 Likes
beyazpati
Active Level 3
Galaxy S
Lütfen siz de bakıp bana geri dönüş yapar mısınız şimdiden teşekkür ederim