Original topic:

S25 ultra

(Topic created on: 07-12-2025 01:25 AM)
119 Views
adnan34
Active Level 7
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar ben çok telefon değiştiren bir insanım her markanın Neredeyse her modelini kullandım iphone 16 Pro dan s25 ultra'yı geçtim

Şu ana kadar kullandığım en iyi telefon s25 Ultra diyebilirim benim için artıları
+ pili çok iyi 
+ ekranı çok iyi
+ kamera çok iyi
+ s peni çok işlevsel 
+ işlemcisi çok iyi
+ tasarımı çok iyi 

Paranız yetiyorsa arkadaşlar iPhone'a çok para vermeyin s25 Ultra alın. S26 Ultra çıkıncaya kadar bunu kullanacağım
7 Comments
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
S-pen konusunda maalesef eski nesillerine göre bluetooth olmadığı için çok daha az işlevsel. Ama diğer konularda en iyisi denebilir.
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
S peni Ben yazı yazmak için kullanıyorum. Kalemin amacı odur zaten amacına uygun bence Benim için problem yok
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Evet öyle de, var olan bir özelliği kaldırmaları kötü, ayrıca bahsettiğim özellikle kamerayı uzaktan kontrol, ekranı uzaktan kontrol, ekran veya dex yansıtmada sunum vs açıkken yine kalem üzerinden kontrol mümkün, bu tarz cihazları alanların çoğunluğu frofesyonel ve iş insanları da olduğu için kötü oldu.
0 Likes
SAMmembers
Active Level 10
Galaxy S
Her şey güzel ama Expert Raw uygulamasıyla 16-bit fotoğraf çekerken portre modu yok.
Normal kamera uygulamasıyla portre çekilebiliyor ama o da 12-bit çekiyor ve dinamik aralığı profesyonel kameraya göre biraz düşük kalıyor.

Samsung Expert Raw'a portre modu gerirmeli
Emrepa_S25U
Active Level 6
Galaxy S
Kamera halkaları bazı kullanıcılarda çıktı diyorlar. Sizde de öyle bir sorun veya sorın başlangıcı oldu mu?
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Kamera halkaları çıkmıyor YouTube'daki videolar gibi değil pense ile tutup çıkarman lazım Öyle bir şey yok tasarımsal da kötü bir görünüm de yok
0 Likes
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
S pen Ben yazmak için kullanıyorum Herhangi bir problem yok
Kamerası Benim için gayet yeterli promosyonel kameracı değilim

Kamera halkaları çıkmıyor penseyle tutup çıkarman lazım YouTube'da bu videolar hikaye artı ekstra koruyor Herhangi bir tasarımsal problem de yok
0 Likes