Original topic:

S25 ultra terminal

(Topic created on: 09-19-2025 11:35 AM)
403 Views
selçuk07
Active Level 7
Options
Galaxy S

Android 16 güncellemsi yapıp sıfırlayıp tekrar kurduktan sonra terminal isimli bi uygulama çıkıyor.üzerine dokununca kayboluyor.ne olduğunu bilen varmı

image

Terminal
8 Comments
S25navy
Active Level 8
Galaxy S
Aşti ye git diyo
selçuk07
Active Level 7
Galaxy S
Aşti ney anlayamadım
Yucifer999
Active Level 7
Galaxy S
Ankara Şehirlerarası Terminali Işletmesi. Arkadaş size şaka yapıyor kendince. Terminal windows ve linux sistemlerinde kodlar ile işlem yapabilmenize olanak tanıyor ama daha önce telefon sistemlerinde denk gelmedim. Internetten araştırabilirsiniz.
selçuk07
Active Level 7
Galaxy S
Bişeye yaramıyor zaten.üzerine basınca kayboluyor.daha sonra belli bir süre telefonu hiç kullamayınca tekrar çıkıyor
Yucifer999
Active Level 7
Galaxy S
Internetten baktım, şuan kullanıma açılmamış tam olarak. Linux kullanıcılarının işine yarayabilir ama günlük kullanıcılar için uygun olmayan bir uygulama. Geliştirici seçeneklerinden "Linux geliştirme ortamı" ya da ingilizce "Linux development environment" olan seçeneği kapatmanız uygulamayı kapatacağını belirtmişler ama bazı kullanıcıların kapalı olduğu halde uygulamanın hala göründüğünü belirtmişler. Sonuç olarak size bir zararı olmayacaktır.
0 Likes
selçuk07
Active Level 7
Galaxy S
Çözdüm durumu üzerine basılı tutunca devre dışı bırak şeçeneğinden devre dışı bırakılıyor
S25navy
Active Level 8
Galaxy S
Sen Selçuk beyin avukatısın galiba aciklama yapma gereği duydun 😂
Yucifer999
Active Level 7
Galaxy S

dostum, yardımcı olmaya çalışıyorum. Umarım sende denersin...