Original topic:

S25 ultra kasma sorunu

(Topic created on: 08-10-2025 10:06 PM)
602 Views
OmerF424
Active Level 6
Options
Galaxy S

Slm arkadaşlar, geçenlerde belki denk gelen olmuştur diye o arkadaşlara bilgi vermek amacıyla yazıyorum..  

S25 ultra cihazım, özellikle wp ta ve genel anlamda acayip ısınıp, donup kasıyordu. Buraya yazdım ve birçok arkadaş bizde sorun yok diyince benim cihazıma ozel bir durum oldugunu anladım ve servise verdim henuz 1 haftalık cihazi.
Haklı çıktım, servis 1 günlük incelemeden sonra cihazı değiştirmeyi uygun gördü, fakat benim cihazim mavi idi, ellerinde yokmuş titanyum gri veriyorlar. 
Demem o ki, cihazi alip bu tür sıkıntı yaşayanlar bekletmeden servise verin. 
8 Comments
Nihat2434
Active Level 3
Galaxy S
Bende ayni cihazı kullanıyorum ama herhangi bir sorun yaşamadım 6 7 aydir kullanıyorum
0 Likes
Wukong31
Expert Level 4
Galaxy S
S25 Ultra bile kasıyorsa ohoo biz ölelim 😂
0 Likes
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Yok, cihaz sıkıntılıymış bende cok şaşırdım suan ki cihazım s21 U ondan bile kötüydü düşün 😊
0 Likes
Wukong31
Expert Level 4
Galaxy S
Şuan durumu nasıl S25 Ultranın üşütmüş olabilir 😂😂
0 Likes
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Değişimi onayladılar kral, cuma günü kargoya verdiler servise yenisi gelince haber edecekler
0 Likes
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Belki yaşayan olursa ve tereddüte düşerse diye bilgi vereyim dedim kral, ben aldim ama kullanamadım bekliyoruz halen 😊
0 Likes
gjhjhkj
Active Level 5
Galaxy S
Aynen kral katılıyorum çok haklaısın s25 plusdada var bu sorun
0 Likes
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Sadece benim cihaz maviydi ben mavi cok severim ama ellerinde yokmuş gri veriyorlar, istemezsen para iadesi diyorlar ben 1 tb 76 ya almıştım trendyoldan suan 86 civari haliyle mecbur griyi kabul ettim. Ama acaba nasil titanyum grisi