Original topic:

S25 ultra kamera tık sesi

(Topic created on: 03-21-2026 02:09 PM)
216 Views
ResulYolcu
Active Level 5
Options
Galaxy S

S25 ultramda zoom yaparken ois optik sabitleyici açarken tık tık sesler çıkıyor bu normalmi?

0 Likes
8 Comments
Galaxy S
Normaldir muhtemelen ama kullanan birisinin cevaplaması daha doğru olur
0 Likes
ResulYolcu
Active Level 5
Galaxy S
Bende öyle düşünüyorum ilk aldığımdan beri. Öyle tık tık ediyor zoom yapıyom lens değiştirirken yapıyor birde bir keresinde optik zoom açtım oisi ondan tırrkkk etti böyle titredi sonra durdu
0 Likes
Galaxy S
Fotoğrafın videonun kalitesinde sorun yoksa titreme falan sorun yoktur
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Evet. Optik sabitleyici sizin hareketlerinize bağlı olarak zıt hareketler yapar ve titremeyi azaltır bunu mod geçişlerinde de yapabilir. Kısaca, normal.
0 Likes
ResulYolcu
Active Level 5
Galaxy S
Bende öyle düşünüyorum ilk aldığımdan beri. Öyle tık tık ediyor zoom yapıyom lens değiştirirken yapıyor birde bir keresinde optik zoom açtım oisi ondan tırrkkk etti böyle titredi sonra durdu
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 2
Galaxy S
Normal değil daha önce servise müracaat ettim bu sorun ile alakalı kamera değişimi yaptılar düzeldi, şimdi yine başladı aynı sorun, en kısa sürede tekrar gideceğim servise
0 Likes
ResulYolcu
Active Level 5
Galaxy S
O bir sorun değil lens değişimi yapıyor kamera oda o sesi yapıyor iphone bile yapıyor onu xiaomide öyle lens değişiminde 3x de tık diyor 5x de tık diyor sonra 20x de optik sabitleyici açılıyor onda tık diyor ois optik sabitleyicde kamera gene değişiyor
0 Likes
Paron
Active Level 2
Galaxy S
Ben zom yaparken hafif titreşim hissi veriyor ama hafızamı yokladığım zaman sanki senin dedigin gibi henüz kamera ve tuş veya dokunma hassasiyetini kendime göre özelleştirmeden önce bende yaşıyordum galiba
0 Likes