Original topic:

S25 ultra fiyat düşmesi Hakkında haber

(Topic created on: 02-28-2026 06:11 PM)
241 Views
Efecan_A56_A34
Active Level 6
Options
Galaxy S

Galaxy S25 Ultra da bu trendin bir istisnası değil; Şubat ayının sonlarında üst düzey akıllı telefon pazarında önemli dalgalanmalar yaşandı. Yeni nesilden gelen baskı, önceki amiral gemisi modellerinde eş zamanlı fiyat ayarlamalarına yol açtı. Bu son fiyat indirimi, cihazların Vietnam'da piyasaya sürülmesinden bu yana yapılan en önemli indirim olarak değerlendiriliyor.

Samsung'un 26 Şubat sabahı düzenleyeceği Galaxy S26 serisi lansman etkinliğinin gözle görülür bir etkisi oldu. Perakendeciler stoklarını eritmek için hızla çok sayıda promosyon programı başlattı. Sonuç olarak, Galaxy S25 Ultra'nın fiyatı sürekli olarak düşürüldü ve piyasada benzeri görülmemiş düşük fiyatlar kaydedildi.

Büyük perakende zincirlerinde yapılan anketler, Galaxy S25 Ultra 256GB'ın şu anda yaklaşık 26 milyon VND'den satıldığını gösteriyor. Bu, geçen aya göre yaklaşık 2,5 milyon VND daha düşük. Daha küçük mağazalarda veya e-ticaret platformlarında ise gerçek fiyat daha da cazip; kullanıcılar cihazı 22,5 ila 23 milyon VND gibi düşük bir fiyata satın alabiliyorlar.

Piyasada daha önce görülmemiş birçok düşük fiyat seviyesi görüldü.
Galaxy S25 Ultra, bir yıl önceki lansman fiyatına kıyasla yaklaşık 11,5 milyon VND değer kaybetti. Bu, amiral gemisi bir model için önemli bir değer kaybı. Bu hamle, yeni bir ürünün lansmanından önce stokları eritme stratejisini açıkça yansıtıyor. Perakendeciler, yeni nesil için yer açmak amacıyla mevcut stokları eritme önceliğini veriyor.

Fiyatı önemli ölçüde düşmesine rağmen, Galaxy S25 Ultra hala büyük bir çekiciliğe sahip. Vietnam'daki Samsung ekosisteminde üst düzey bir premium seçenek olmaya devam ediyor ve amiral gemisi Android ve iPhone cihazlarıyla doğrudan rekabet ediyor. Fiyat indirimi, ürünü pratik tüketiciler için daha erişilebilir hale getiriyor.

image

3 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
👍
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Şimdi ben yaklaşık 1 aydır bu telefonu arıyordum hepsipurada 2 ve ya 1.5 haftadır stokladı ama medimarkt, vatan , teknosa , turkcel, Vodafone,turktelekom,..
Gibi fiziki mağazalarda bulamadım bugünde baktimda hepsipurada da stok azalmış
OnurBacc
Expert Level 5
Galaxy S
❤❤❤🔥🔥🔥🔥