Original topic:

S25 ultra Wp hatası ve genel kasma, cihaz bakımı optimize sıklığı

(Topic created on: 08-04-2025 08:13 PM)
473 Views
OmerF424
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar cihaz 1 haftalık 1 tb modeli, eski cihazım s21 ultradan herşeyi smart swich ile aktardım. Sadece 99 GB dolu, cihazda yaklaşık 900 GB hafıza var. Fazla uygulama da yüklü değil. Ama sürekli cihaz bakımı optimize etmek zorunda kalıyorum ve her seferinde optimize et diyor. Wp da da yazı yazarken çok kasıyor zorlanıyor. Ve emoji kısmına tıklayınca sayfa yukarı kalkıyor. Ekteki gibi.. 

Wp sildim yeniden yükledim, cihazı kapatıp geri açtım ama çözülmedi. Önerisi olan varmış.. 

17 Comments
Er3n_s25_ultra
Active Level 10
Galaxy S
Sürekli depolama kayıt ediyorsa ondan olabilir
0 Likes
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Ne demek istediniz, yani ne kastettiniz
0 Likes
Er3n_s25_ultra
Active Level 10
Galaxy S
Bende s25 ultra var 1 wp 2 telefon sorun yok
0 Likes
Galaxy S
Bu durum sadece wpde mi var
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Emoji olayı evet, ama yazı yazarken bir süre sonra kasma olayı her yerde var. 1 tane uygulamaya bile girip çıksam, cihaz bakımına tıklıyorum hemen optimize et diyor mesela..
Herhangi bir yerde yazı yazarken 10 saniye sonra aşırı kasmaya başlıyor
0 Likes
Galaxy S
Cihaz bakımının her seferinde optimize et demesinin sebebi arkada uygulama bırakmanız arka plandaki butun uygulamalari kapatıp denerseniz öyle demez, yazı kasma olayını ilk defa duyuyorum ayarlar>uygulamalar>samsung klavye önbellegini temizleyin ve cihazı yeniden baslatin
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam 1 uygulamaya girip çıkınca optimize et seçeneğinin çıkması optimize edilmesi gerektiğinden dolayı değil, arkaplanda uygulama çalıştığı için teknik olarak optimize edilebilir olduğundan.
0 Likes
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Ben 39 yaşındayım, s7 den beri Samsung kullanırım, sizce arka planda açık uygulama bırakıp bu yazıyı yazarmıyım..
Klavye veriyide, ön belleği de sildim. Cihazı defalarca yeniden başlattım. Maalesef kasıyor ve ekteki video kaydında ki gibi problem var..
Ne yapacağımı şaşırdım..
Bu kadar para verdikten sonra çok üzücü
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam bir de Gboard gibi başka bir klavye uygulamasıyla dener misiniz?
0 Likes