cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 ultra çok kolay ısınıyor

(Topic created on: a month ago)
210 Views
EndingDays
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonda Genshin impact oynadığımda 2-3 dakika içerisinde çok ısınıyor ve 10 dakika sonra oyunda fps droplar olmaya başlıyor tabiki bu durum sadece genshin impact oyununda değil minecraft honkai star rail gibi oynadığım diğer oyunlarda da oluyor 

0 Likes
7 Comments
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Minecraft optimize bir oyun değil diğer iki oyunda ağır oyunlar üstelik ui7 güncellemesi yeni olduğu için bir çok oyun optimizasyon sağlamadı , havalar da sıcak ısınması normal aslında soğutucu veya fan kullanmayı deneyebilirsin
0 Likes
EndingDays
Active Level 1
Galaxy S
Optimizasyon ne zaman sağlanacak ? Telefonum en güncel sürümde ve soğtucu önerebilirmisin ?
0 Likes
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Ne zaman sağlanacağını söylemem çok zor , soğutucular hakkında ise pek bir bilgim yok ben kendi yaptığım soğutucuyu kullanıyorum ama googleye telefon soğutucu fan yazarsan puanı en yüksek olanlara bakabilirsin
0 Likes
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
Genshin impactte ısınmayan telefon yoktur muhtemelen. Grafik olarak abartılmış bir oyun zaten gb olarakta baya büyük. Minecraftta büyük ihtimalle fps 120 dir ve chunk değeri çok yüksektir ondan ısınmıştır. Yani cihazı savunmak gibi olmasın ama normal şeyler bunlar.
0 Likes
EndingDays
Active Level 1
Galaxy S
Ama testlere baktığımızda 16 pro max çok fazla fps veriyor genshin de hem 8 gen elite a18 pro dan daha güçlü değil mi ? Ben s25 ultrayı alırken oyun oynamak için aldım hem ısınması hem fps dropların sıklığı ve ısındıkça ekran ışığının çok fazla düşmesi can sıkıcı1750519367016.jpg
0 Likes
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
Fps konusunda **bleep** ettiyseniz birşey demedim. O oyunun optimizasyonuna bağlı bir durum ayrıca benim bildiğim kadarı ile s25 ultra çok daha fazlasını destekliyor zaten. Isınma sonrası ekran ışığının düşmesi her telefonda var abimde iphone 16 pro var oradan biliyorum gayette kısıyor benim a35te kısıyor oled panellerde hep öyle zaten
0 Likes
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
Bi düzeltme yapayım 60fps destekliyormuş s25 ultra
0 Likes