Original topic:

S25 ultra çerçeve

(Topic created on: 08-06-2025 06:17 PM)
128 Views
Cemo16
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba 

S25 ultra cihazımı aldığımdan beridir orjinal kılıf ile kullandım ara ara çıkarır temizlik yaparım dün bu yüzden çıkardığında farkettim ki ses tuşları ve güç tuşunda PEMBELEŞME olmuş servise gittim normal dediler ara ara alkol veya kolonya ile temizlememi söylediler bu durumu yaşayan ve çözümü bilen varmı
9 Comments
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Garanti bitene kadar böyle şeylerin olmaması lazım daha 1 yıl olmamış kolonyayla silsende birsey olmaması lazım
mtrnn
Active Level 9
Galaxy S
Ne alaka nasıl normal karşılanabilir bu durum ya? Temizleyemeyecek miyiz cihazlarımızı da artık??? Çok talihsiz olmuş. Bence tekrar danışın servise eğer tekrar reddedilirse değişim talebiniz tüketici hakem heyetine başvurun.
0 Likes
RockerÇocuk
Active Level 6
Galaxy S
Valla Bende Ekranda Koruyucu Jelatin Var Onu Islak Mendille Siliyorum Sonra Kurutuyorum Arkasınıda Öyle Silip Kuruluyorum Şu **bleep** Pembeleşme Yok Bende İstersen Fotoğraf Atabilirim Ama Bunun Sebebi Tutanium Yüzünden Titanium Olmasaydı Pembeleşme Turunculaşma Görmezdin Malesef Titanium Sararır Kanka Material Olarak 🙏🤟
0 Likes
Cemo16
Active Level 1
Galaxy S
Mesela diyelim tekrar servise götürsem değişim olsa aynı durumu yaşar mıyım
RockerÇocuk
Active Level 6
Galaxy S
Böyle Bezler Kullan Ben Cebimde Taşıyorum Kolonyada Yaşıyorum Küçük Fısfis Var Bende Onu Sıkıp Anında Siliyorum Bişey Olmuyor Yani 🤟😇 Geçmiş OlsunDZeHk768mb.jpg
0 Likes
Cemo16
Active Level 1
Galaxy S
Bu bezlerden kullanıyorum bende temizlikte ama servisteki adam alkol kullandı pembe oranı azaldı
RockerÇocuk
Active Level 6
Galaxy S
Ha Bende Kolonya İle Temizliyorum Azıcık 2 3 Fıs Fıs Sıkıyorum Sonra Temizliyorum Miss Gibi Oluyor 😇🎩
0 Likes
RockerÇocuk
Active Level 6
Galaxy S
Bende Pembelesme Yok 9YwOZL7MBQ.jpg3mZONkib3J.jpgVuTP0OVOW2.jpg
0 Likes
Cemo16
Active Level 1
Galaxy S
Maşallah