cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 serisi

(Topic created on: 3 weeks ago)
203 Views
AlphaTheArtist
Active Level 3
Options
Galaxy S

Forumlarda birçok kişinin S25 serisini yeterince "yenilikçi" bulmadığını **bleep** ettim, bende kendi görüşümü yazmak istedim. Bence gayet alınmaya değer bir cihaz. Çoğu kişi kamerasının S24 ile aynı olduğunu söylemiş ama canlı testlerde pek de öyle durmuyor. Ayrıca 8 Elite kullanan cihazın kişisel testlerde 3 milyon AnTuTu puanına ulaştığını duydum. Galaxy AI alanında da Apple gibi rakiplerine **bleep** atmayı başaran bir şirket olan Samsung, bence bu cihazında iyi iş çıkarmış.

9 Comments
AdaYağız
Active Level 6
Galaxy S
S24u s23u ile aralarında işlemci dışında bi **bleep** yok
Kazikate
Active Level 6
Galaxy S
Eğer A serisi bir cihaz ya da S21 Ultra'dan felan geçeceksen alınabilir. Fakat S23 Ultra veya S24 Ultra'dan geçilmez.
0 Likes
Galaxy S
Snapdragon 8 Elite'i, yeni Galaxy AI özelliklerini vesaire beğendim. S25 serisi gene nerdeyse aynıydı ama genel olarak beğendim. S25udansa S24Uyu tercih ederim
0 Likes
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
S25 Ultranın Hafifliği Ciddi Derecede Artmış Daha Çok Daha İnce Olmuş Sivri Kenarlar Yok Bu Demek Oluyor Artık Elde Tutarken Rahatsızlık Hissi Yaratmayacak Yinede Sen Bilirsin Ama S25 Ultra Bence Kesinlikle Ergonomide Daha İyi Bir Cihaz
0 Likes
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Yeterince yenilikçi bulmayanların çoğu s23 veya s24 serilerini kullanıyor bunları baz aldıgın zaman gerçektende yeni bişey yok gibi. Bu cihazlardan geçmeye değmez. Tabi bu renk zevk ve maddiyat meselesi 😂Ben kendi fikrim olarak kamera lens çerçevelerinide begenmedim çok kaba ve telefona ait değil gibi duruyor. S24 serisindeki gibi devam etse bence daha iyi olurdu. Ama lacivert rengi ve özellikle mercan rengini çok beğendim onlar güzel değişiklikler olmuş
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Şahsen ben s25 ultranın köşelerini sevdim büyük ihtimal kamera iyileştirmelerle rakibi ip16 serisinini geçmiştir ama s23 ten s25 de dahil olmak üzere 2 senedir büyük yenilikler görmedik s26 yı beklemeyi tercih ediyorum
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Aynen s25 ultranın köşeleri güzel oldu. Kasayı seviyorum ben genel olarak. Ama dediğim gibi lens çerçeveleri bana göre değil. İllaki böyle daha güzel olmuş diyenlerde vardır ona bişey diyemem. Renk dışında beni cezbeden bişey yok. Ha şuda var şuan ben baya eski bi cihazdan yeni bi telefona geçecek olsam samsung kendi sitesi fiyatlarını değerlendirdiğimde s24 plus yerine gider 6500 tl daha **bleep** verip s25 plus alırdım ama suan zaten s24 plus kullanıyorken gidip üste 30 bin daha gömüp üst modele geçemem 😂 öyle bi saçmalığa gerek yok 30 bin suan 1 telefon parası daha ediyo 😂
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Cidden ya bende öyle baktım s24 plusa 35k veriyo 3 ay önce apple cihaz alsam daha rahat geçerdim
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Aynen. Bakalım **bleep** telefon değiştiriyorum heves uğruna ama bunu uzun yıllar kullanmayı planlıyorum 😂