Original topic:

S25 plus pil sorunu ekran süresi yetersizliği

(Topic created on: 04-07-2026 07:45 PM)
274 Views
RaZe10
Active Level 2
Options
Galaxy S

Bir çok ayar yaptım ama hala aldığım ekran süresi bu telefona göre hiç iyi değil sorun yaşayan var mıdır kaç saat ekran süresi alıyorsunuz paylaşabilir misiniz şuan 6 saat ekran sürem var kullandığım uygulamalar da bunlar 

image

image

12 Comments
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Mobil veri ile mi kullandın?
Bir de ne hikmetse bazı kullanıcılar ayar yapmadan çok daha iyi süreler alabiliyorlar...
Yerinde olsam bir seferlik sıfırlarım sadece göze daha iyi görünsün diye de karanlık modu açarım onun dışında başka bir şey yapmazdım...
0 Likes
RaZe10
Active Level 2
Galaxy S
İşte bende onu anlamıyorum hiç ayar yapmadan daha fazla ekran süresi alıyorlar saat 3.30 dan beri WiFi ile kullanıyorum
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef kötü bataryan da bir problem olabilir çünkü s25+ böyle az bir süre vermez en az 7.30-8.00 saat alman lazım

Sen birde bunu incele işine yarayanı uygularsın ;

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/ÇOK-DAHA-UZUN-PİL-ÖMRÜ-İÇİN-YAPILACAK-AYARLAR/td-p/2133...
0 Likes
RaZe10
Active Level 2
Galaxy S
Hocam bunu gördüm yaptım da işte değişen bir şey olmadı maalesef şuan 6 saat 15 dk ekran sürem var 25 şarjım 7 saati görürüm 15 e gelene kadar
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Böyle olmasında bir cok etken var
Misal orijinal şarj aleti ve kablosu , şarj etme sıklığı , sıcak da şarj etme , oyun oynarken şarj etme ,.. vs vs.

Ama bataryan da sıkıntı varsa değiştirmen gerekebilir .
0 Likes
RaZe10
Active Level 2
Galaxy S
S24 plus vardı pil sorunu vardı tüketici hakem heyetine gittim onaylandı s25 plus verdiler cihaz daha 2 aylık aldığımdan beri full orijinal şarj ile şarj ediyorum şuan genede 7 saat ekran süresi alıcam gibi duruyor kötü değil genede heralde
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Seni gün içerisinde mağdur etmiyorsa problem yoktur kardeşim.

Ama ayni cihaz ile 8+(sekiz saat üstü) saat alanlar var
RaZe10
Active Level 2
Galaxy S
Karanlık mod aktif parlaklık orta seviyede bile değil kısıkta ona rağmen
0 Likes
Tarıkdeaf
Active Level 6
Galaxy S
Pil yetersiz mi? 😊 Hayır, pille alakalı değil, sadece uygulama bataryayı verimli optimize edemiyor; tek sıkıntı bu.
0 Likes