cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25+ mı ? Xiaomi 15 mi ?

(Topic created on: 04-03-2025 11:04 PM)
296 Views
AnıllS23
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar ben one uı 7 beklemekten sıkıldım açıkçası. S23 kullanıyorum. Tel güzel ama son güvenlik güncellemelerinden sonra eski S23 pil performansı yok oldu. Güzelim telefondan soğudum açıkçası. 15 -20 gün daha bekleyemem one uı 7 için. Xiaomi 15 ve S25+ beklentilerimi karşılayacak cihazlar. Sizce hangisi daha mantıklı? s23 eski getir yeniyi götürden okutup diğer iki modelden birini alacağım. Sizce ???

10 Comments
maximum12
Active Level 6
Galaxy S
25 plus
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Eğerki Direkt alıp Global rom kullanacaksanız hiç düşünmeyin bile. Batarya,performans değerler berbat. Zatem çin arayüzü çok dengesiz cihazda donanımsal problem olmasada kasma donma yaşanıyor. Cihazı aldıktan sonra özel olarak China rom yada eu rom yüklerseniz(ki bu biraz samsunglara göre zor iş, xiaomi'den izin almanız gerekiyor) belki o zaman mantıklı olabilir. Global rom felaket derecede kötü zaten tüm çin romları problemli olduğu için yazılım sizin önceliğinizse önermem. Bu gönderide arayüzlerin iyi ve kötü yanlarını anlattım bakabilirsiniz😊

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/En-iyi-Android-Arayüzü-Hangisi/td-p/18554520?src=ShareB...
mckadia
Active Level 1
Galaxy S
Xiaomi 15 pro serisi kullanan birisi olarak söylüyorum sosyal medyada gördüğünüz akıcılık, sistem stabilizasyonu vs tamamen china romuna özel siz global bir telefon alacağınızdan dolayı o stabil görünümü yakalayamayacak uygulamalar içerisinde reklamlarla karşılaşacaksınız samsung telefonlarda ise yapay zeka özellikleri globale tek bir stabil rom çıkartması ve bu rom üzerindeki sorunları anında raporladığınızda hızlı çözüme kavuşabilmesi gibi durumları var kamera olarak denk rakipler diyebiliriz. Batarya performansı konusunda xiaomi 1 tık önde diyebilirim fakat ekranı 4 kavisli olduğundan cam bulmakta sorun çekiyorsunuz yaptığınız jelatinler kenardan hava alıyor ve telefonu korumuyor karar sizin sormak istediğiniz soru olursa buradayım.
Galaxy S
S25+ çok daha iyi bi tercih olucaktır
Aynı işlemciyi kullanıyor olsalarda samsung a özel Overclocklu hali ile entegre edilmiş vaziyette
YasinS24FE
Expert Level 5
Galaxy S
S25+ çok daha iyi bir seçim olacaktır xiaomi alma sakın pişman olursun
Alickk
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera Olarak Belki Bir Tık Daha İyidir Tabii Bide Hızlı Şarzda Çok Daha İyidir Bide Bence Tasarımıda Daha İyi Xiaomi 15'in Ama Yinede Samsungdan Devam Edin Bence S25 Plusa Bakın Yani (:
0 Likes
Galaxy S
S25+ tabiki
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
S25+
0 Likes
Galaxy S
Honor pek ala düşünülebilir. Özünde Huawei de iyidir. Ama Xiaomi safi dert safi tasa. Hele uygulama içindeki reklamlar!
0 Likes