cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 kamera

(Topic created on: 02-05-2025 03:55 PM)
359 Views
mtrnn
Active Level 3
Options
Galaxy S

Dün teslim aldığım S25 256gb modelinin kamerası garibime gitti. Fotoğraf ve video çekerken 3x'ten daha fazla yakınlaştırdığımda görüntü daha da netleşiyor, 3x'ten az yani 1x ve 2x gibi durumdayken daha piksel piksel bir sonuç elde ediyorum. Bunu diğer Samsung S serisi kullanıcıları yaşıyor mu? Yoksa bu bir hata mı? Samsung cihaza yeni geçtiğim için yeteri kadar bilhim yok bu konuda, aydınlatabilir misiniz rica etsem? Detayları ekliyorum. 

image

image

29 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S25 serisi tanıtıldı o kadar bekledik bir one ui 7.0 gelmedi 😂
mtrnn
Active Level 3
Galaxy S
Bu arada temizlikle hiçbir alakası yok. Fotoğraflar ve video lensler temizlendikten hemen sonra çekildi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S25 kamerası bana bir garip geldi fotoğrafa bakınca sanki soğuk ve soluk çıkmış gibi duruyor kamera
0 Likes
kimyager38
Active Level 1
Galaxy S
S24 plus var onda da soğuk ve soluk çıkıyor arkadaşta iphone 13 var daha canlı çekiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yakından bakınca anlıyorum hissediyorum o yüzden fikrimi söyledim kardeşim yanlış anlama
0 Likes
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
Yeni 16 seriside soluk çrkiyor eskşden canlılık basıyolardı 13 te falan öyle canlı ama yrnilerinde daha az canlı hatta s22 dede canlı s24 ümde cansız
0 Likes
serozz
Active Level 6
Galaxy S
3:4 12m yaparsan kamera ayarını elde ettin çekim 12m de çekersin

Eğer 9:16 12m de kalırsa elde ettiğin görüntü 9m de gösterilir.
0 Likes
mtrnn
Active Level 3
Galaxy S
Bu konuda bilgi birikimine sahip değilim, biraz daha detaylı anlatabilir nisiniz yapmam gerekenleri? Bunu düzeltmek için tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkür ederim.
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
İlk önce kamerada üstteki boyutu 3:4 yap sonra kameradan ayarlara gir akıllı optimizasyona tıkla maksimum yap ve görsel zeka aç şuan bide cihaz daha yeni ootimizasyon sorunları ve kamera sorunları güncellemelerle toparlanıcaktır