Resolved! Solved

Original topic:

S25 instagramda koyu griden siyaha bi geçiş oluyor alta alınca. Sadece instada oluyor yardım!!!

(Topic created on: 09-11-2025 12:42 PM)
272 Views
bekoasf
Active Level 3
Options
Galaxy S

S25 instagramda garip bi renk geçişi oluyor. Sadece instagramda yaşıyorum bunu s25i olup deneyebilecek var mı acaba telefonla mı alakalı uygulamayla mı yoksa işletim sistemiyle mi anlamadım.

Resolved!
15 Comments
bekoasf
Active Level 3
Galaxy S

videodakinin birebir aynısı oluyorsa iade etmeyeceğim yardım edebilir misiniz acaba?

0 Likes
L1-3N
Active Level 7
Galaxy S
Videoyu inceledim, başka bir telefonla çektiğiniz için renkler tam anlaşılmıyor. Instagram'da gri renginden siyaha geçerken oluşan garip renk geçişlerini diyorsanız sorun yok. Renk bir süre sonra sabit kalıyor değil mi ?
0 Likes
bekoasf
Active Level 3
Galaxy S

Evet simsiyah oluyor alta alınca griye dönüyor ve tekrar siyaha dönüyor ama sadece bizim yaşamamız biraz garip değil mi ?

0 Likes
Solution
L1-3N
Active Level 7
Galaxy S
Çoğu kişi farketmiyor, ayrıca donanımsal bir arıza olsa tüm uygulamalarda olurdu. Farkındaysanız bazı reels'lerde Instagram'da parlaklık artışı yaşanıyor. Onun gibi düşünebilirsiniz, yazılımdan kaynaklı yaşanan bir durum bu.
0 Likes
bekoasf
Active Level 3
Galaxy S

gerçi evet sadece instagramda olması da absürt iade etmeyecegim o zaman teşekkürler ^^

0 Likes
L1-3N
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim.
0 Likes