Resolved! Solved

Original topic:

S25 instagramda koyu griden siyaha bi geçiş oluyor alta alınca. Sadece instada oluyor yardım!!!

(Topic created on: 09-11-2025 12:42 PM)
266 Views
bekoasf
Active Level 3
Options
Galaxy S

S25 instagramda garip bi renk geçişi oluyor. Sadece instagramda yaşıyorum bunu s25i olup deneyebilecek var mı acaba telefonla mı alakalı uygulamayla mı yoksa işletim sistemiyle mi anlamadım.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
L1-3N
Active Level 7
Galaxy S
Çoğu kişi farketmiyor, ayrıca donanımsal bir arıza olsa tüm uygulamalarda olurdu. Farkındaysanız bazı reels'lerde Instagram'da parlaklık artışı yaşanıyor. Onun gibi düşünebilirsiniz, yazılımdan kaynaklı yaşanan bir durum bu.

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Galaxy S
uygulamanın beta sürümünü kullanıyorsanız betadan cikin ve normal sürümü yukleyin.
0 Likes
bekoasf
Active Level 3
Galaxy S

normal sürüm yüklü video yüklenince görebilirsiniz profilde dün de açmıştım konu orda video da var.

0 Likes
S24ULTRATURKIYE
Active Level 10
Galaxy S
Video yüklenmeden sorayım üst ve altlar siyahlaşıyor bir anda
0 Likes
bekoasf
Active Level 3
Galaxy S

profilimde yüklü hali var dün de aynı konuyu acmıstım izleyebilir misiniz ?

0 Likes
S24ULTRATURKIYE
Active Level 10
Galaxy S
Hımm anladım ben genelde koyu mod açmıyorum ondan denk gelmedim
0 Likes
bekoasf
Active Level 3
Galaxy S

acip deneme sansınız var mı acaba ? test icin 

0 Likes
S24ULTRATURKIYE
Active Level 10
Galaxy S
Bu şekilde oluyor tam siyah değil ama gri gibi 1757584514977.jpg
0 Likes
bekoasf
Active Level 3
Galaxy S

basta gri zaten instayı alta alıp tekrar girince siyaha dönüyor o geçiş oluyor mu sizde de yoksa gri kalıyo başta alta alınca işler değişiyor.

0 Likes
L1-3N
Active Level 7
Galaxy S
Merak etmeyin, S24FE cihazımda aynı durumu yaşıyorum. Hatta Instagram'dan çıkıp üst paneli kaydırırsanız, parlaklığın değiştiğini görebilirsiniz. Donanımsal bir sorun değil, yazılımla alakalı.
0 Likes