Original topic:

S25 hesap makinesinde silinmeyen 0 problemi

(Topic created on: 10-05-2025 12:54 AM)
92 Views
sevilk
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba, 

S25 hesap makinesinde uzun zamandır canımı sıkan bir durum var. İlk açtığınızda 0 rakamı bulunuyor ve yazmaya başladıkça silinmesi gerekirken o orada duruyor ve rakamınıza dahil oluyor. Elle silmedikçe Kurtulamıyorsunuz. Herhangi bir ayar da bulunmuyor. Benim için çok sinir bozucu. Bununla karşılaşıp bir çözüm bulabilen var mı? Yardım lütfen. 
10 Comments
mtrnn
Active Level 9
Galaxy S
S25 cihazımdaki hesap makinesinde herhangi bir şey yazdığımda 0 rakamı hemen yok oluyor hocam. Garipmiş.
0 Likes
sevilk
Active Level 3
Galaxy S
Cevabınızdan sonra denedim. Şuan normal çalışıyor. İlginç. Aylardır yaşadığım sorun şuan yok. Uğurlu mu geldi burası?. Teşekkür ederim.
mtrnn
Active Level 9
Galaxy S
Yorumum sihirli çıktı desene! 😂
batuhano5445
Active Level 4
Galaxy S
Bende De hesap yaparken bazen o 0 siliniyor bazen silinmiyor
0 Likes
sevilk
Active Level 3
Galaxy S
Yalnız değilmişim. Şuan sıkıntı yok gibi. Umarım kalıcı bir şekilde çözülür. Teşekkürler.
Jubei
Expert Level 1
Galaxy S
Merhaba.

Çok klasik olacak ama, Hesap makinesi basılı tutarak - Uygulama Bilgileri - Depolama - Ön Belleği temizle ve Veriyi Sil yaptınız mı?
0 Likes
sevilk
Active Level 3
Galaxy S
Yok yapmamıştım. Şimdi yaptım ama zaten garip bir şekilde sorun ortadan kayboldu. Teşekkür ederim.
0 Likes
Jubei
Expert Level 1
Galaxy S
Rica ederim.😊

Telefonun yazılımı ara sıra sabrınızı sınıyor galiba? 🤗

Telefonunuzun keyfini çıkarın, iyi geceler diliyorum.🤗
0 Likes
sevilk
Active Level 3
Galaxy S
Aslında farkında değildim yazılım sorunu olarak düşünmemiştim. Bunu bu telefonun huyu diye kabul etmiştim. 😂 S8'den 25'e geçtim. Arada çok şey değişmiş hala adapte olamadım bazı şeylere. İyi geceler.