Original topic:

S25 edge batarya performansının rezilliği

(Topic created on: 09-03-2025 01:55 PM)
342 Views
Salihg
Active Level 2
Options
Galaxy S

Pili eski telefonumdan daha kötü gidiyor. İnanılmaz pişmanım, hem çok pahalı hem de pili koruma modlarının her biri aktif olduğu halde aşırı hızlı düşüyor. 20-80 kuralı vesaire hepsini uyguluyorum; parlaklık düşük, ekran yenileme hızı az, bu telefonu 8 yıl kullanırım diye hayal murmuştum ama çok kötü. Keşke değiştrimenin bir yolu olsa 💔

23 Comments
Salihg
Active Level 2
Galaxy S
Bunun yanında telefonun kasası titanyum olduğu halde pendik viaport mediamarkt'ta bizi yasal olarak dolandırdılar, arkası cam kırılır vesaire diye ısrarla 18k fiyatlı sigorta sattılar. Hangisine üzülsem karar veremiyorum
0 Likes
Galaxy S
Dedikleri doğru ama sigorta ne kadar mantikli bilmiyorum
Salihg
Active Level 2
Galaxy S
İyi de samsung orijinal sitesinde arkası kesinlikle kırılmaz yazıyor. S25in arkası cam ama bu telefonunki değil. Yani dolandırıcılık yaptılar
0 Likes
Galaxy S
Hayır arkası cam ve kırılabilir
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
Iptal ettirin,oyle hakkiniz yok mu?zaten yalan bilgi vermisler
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Bu olay tamamen gereksiz birşey. Zaten Pil koruması kısmında bile "pilin Uzun süre %100de durması ömrü kısaltabilir" yazıyor %100 şarj etmek zarar verir yazmıyor. Geceleri belki uzun süre %100 de kalabilir. Önlem olarak rutin ayarlayabilirsiniz.. onun dışında %100-%20,%15 arası kullanmanız yeterli olur.
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Daha önce böyle bir gönderi paylaşmıştım sizin ekran süreniz nasıl, ayrıca alırken hiç demediniz mi incecik telefon nasıl şarjı iyi gidecek veya o kadar paraya gidip s25 ultra alayım diye???
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Sizce-Samsung-S25-Edge-Pil-Performansı-Nasıl-İşte-Sonuç...
0 Likes
Salihg
Active Level 2
Galaxy S
Hiç bakmadan aldım, s25 almayı planlıyordum ama annem ısrar etti gel şunu alalım dedi, karşı gelemedim s25 edge aldık
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Yani bilmiyorum anneniz telefondan anlıyorda mı edge aldırdı yoksa reklamda görüpte mi heveslendi ama en basitinden hiç anlamasanız bile kamera sayısına bakarak diğer s25 modelleri alınabilirdi.
0 Likes