cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 edge alınırmı

(Topic created on: 03-11-2025 10:04 AM)
362 Views
srdrdmrl77
Expert Level 1
Options
Galaxy S

image

Samsung, ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. Güney Koreli marka yakında Galaxy S25 Edge ile kullanıcıların karşısına çikacak. ilk olarak 22 Ocak'taki Galaxy Unpacked etkinliğinde gösterilen akıllı telefonla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Galaxy S25 Edge batarya kapasitesi ortaya çıktı
Güvenilir sektör kaynaklarından paylaşılan bilgilere göre yaklaşan Galaxy S25 Edge modeli 3,786 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek. Bunu göz önüne alarak akıllı telefonun, 4,000 mAh'lik pille gelen Galaxy S25'ten daha küçük bir birimle geleceğini söyleyebiliriz.
Galaxy S25 Edge'in bir diğer önemli özelliği ise ince olmasina rağmen sağlamlık konusunda hayal kırıklığı yaratmaması. Bilindiği gibi modelin kalınlığı 5,84 mm olacak. Bu da bazı kullanıcıların aklına "İnceliği dayanıklılığını olumsuz etkiler mi?" gibi sorular getiriyor.
 Samsung'un üst düzey yöneticilerinden Annika Bizon geçen günlerde yaptığı açıklamada bu endişelerin yersiz olduğunu belirterek ürünün dayanıklılık konusunda hayal kırıklığı
yaratmayacağını vurguladı.
işte Samsung yöneticisinin s25 Edge açıklaması; "Cok fazla detay veremem ama şunu söyleyebilirim ki Galaxy s25 Edge gerçekten güzel bir form faktörüne sahip. Ve belirtmek istediğim iki şey var. Birincisi, gerçekten çok etkileyici. Ve bu kadar ince ve küçük bir alanda kullanılan teknolojiyi düşündüğünüzde, gerçekten etkileyici. İkinci söylemek istediğim şeyse dayanıklılık ile ilgili. ince her şeyde olduğu gibi dayanıklılık her zaman paketin bir parçası olmali. Galaxy S25 Edge'in bizler için heyecan verici olan iki özelliği bunlar. Dayanıklılığın heyecan verici olmadığını biliyorum, ama gerçekten önemli. Bu yüzden dayanıklık konusunu takip edin, çünkü bu telefonla ilgili bazi heyecan verici şeyler yaşanacak."
Son olarak, sektördeki güvenilir sizintılartyla taninan Max Jambor telefonun nisan ayinda tanitilacagn söyledi. Bu da önceki raporlarla büyük ölçüde örtüşüyor. Kesin bir tarih vermek gerekirse, 16 Nisan 2025 bu lansman için oldukça olası görünüyor. 

image

15 Comments
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
İlk yorumu ben yapayım. Elimde s24 u var eğer s25 edge'yi beğenirsem ben alırım. Oyun ve sosyal medyam yok. İnce ve kibar cihaz arıyordum az kameralı. Fiyat konusunda üzmez ise şahsen takasa girerim.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
İnce olması güzel ama 3786 mAh'lik bir batarya gerçekten çok az. En az 4000 mAh olması gerekiyordu bence.
0 Likes
Galaxy S
Bence alınır (S23 düşün)
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
S24'ün bataryası 3900 mAh 😄
0 Likes
Galaxy S
Hocam s23 kullanıyordum o zaman bir sorun yapmıyordu (3500 mAh)
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Eğer günü çıkartıyorsa sıkıntı olmayabilir aslında
Galaxy S
Hocam zaten ben çok telefon kullanan bir insan değilim günde en fazla 8 saat kullanıyorum
0 Likes
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
S23 3900 mah aga
0 Likes
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
4000 mah s24
0 Likes