Original topic:

S25+ dan S26+ a geçilir mi?

(Topic created on: 06-07-2025 11:31 PM)
484 Views
Cem35
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selamlar. S25+ kullanıyorum memnunum. S26 serisi çıktığında geçmek mantıklı olur mu? Her sene değişimle geçen biriyim. Sırayla S24, S23, S22, S21 ve S20 kullandım. S26 exynos ile gelecek diyorlar. Sizce geçmek mantıklı olur mu? Exynos ile gelirse bu sefer geçmeyi düşünmüyorum. S23 ve S25 qualcomm ile geldiğinden pil verimleri daha yüksek. Siz ne düşünüyorsunuz?

0 Likes
25 Comments
Cem35
Active Level 7
Galaxy S
A71 de güzel cihazdır. Ben de alışkanlık oldu biraz. Her sene değişimle elimdekinin değeri düşmesin diye geçiyorum. Ama seneye geçmeyi düşünmüyorum artık. Herkesin tercihi farklıdır tabi. Sana A serisi yeterliyse ne gerek var daha fazla para vermeye? Ben de S serisi kullanıcısıyım. A serisi kullanamam. İlla S serisi alınacak. Sanki çok **bleep** varda işte. Alışkanlık alıyoruz her sene.
a03hypelol
Active Level 6
Galaxy S
valla mantikli tebrikler🙏🏻
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Gereksiz olduğunu düşünüyorum.
0 Likes
Cem35
Active Level 7
Galaxy S
Bence de bir müddet kullanayım artık. Memnunum S25 den
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Ben s24 plus aldım 2 ay zor dayandım telefon elimde aşırı ısınıyodu s25 plusa geçtim çok memnunum yeni gelen güncellemeleri alıyorsa ve telefonda sorun yoksa yeni telefona geçmek çok da mantıklı degil bence hele de yeni telefon exynos işlemciyse.... bir daha exynos kullanmam snapdragonu tek geçerim yine de sizin paranız sizin kararınız 😊
0 Likes
MuhammedS25
Active Level 6
Galaxy S
Takasla mı geçtiniz her defasında
0 Likes