Original topic:

S25+ dan S26+ a geçilir mi?

(Topic created on: 06-07-2025 11:36 PM)
168 Views
Cem35
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selamlar. S25+ kullanıyorum memnunum. S26 serisi çıktığında geçmek mantıklı olur mu? Her sene değişimle geçen biriyim. Sırayla S24, S23, S22, S21 ve S20 kullandım. S26 exynos ile gelecek diyorlar. Sizce geçmek mantıklı olur mu? Exynos ile gelirse bu sefer geçmeyi düşünmüyorum. S23 ve S25 qualcomm ile geldiğinden pil verimleri daha yüksek. Siz ne düşünüyorsunuz?

0 Likes
25 Comments
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Para varsa tabi ki hiç düşünmeden geçerim.😊
0 Likes
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy S
Helebi çıksın bakarız😅
0 Likes
Cem35
Active Level 7
Galaxy S
Geçtiğim serilerden en berbatı S22 idi. Bataryası 3 buçuk maksimum 4 saat sürüyordu. Powerbank siz dışarı çıkmazdım. S23 ise şahlandırmıştı resmen. Rahat etti herkes. Allah kullanana sabır versin. İşlemci rezaletti.
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy S
Ben bu sorunları bilerek S22'ye geçtim, gayet memnunum. Batarya benim için hiç **bleep** etmiyor ve ısınma sorunu için soğutucu kullanıyorum. Benim için en iyi telefon bu, parayı bulsam da başka telefona geçmem diye düşünüyorum. Tasarımına âşığım resmen.
0 Likes
Galaxy S
keşke elma gibi kameraları büyütüp adayı aynı tutsaydı, gerçi aynı lensleri kullanıyor 4 yıldır dediğimi yapabilirdi. zirve tasarım s22'dedir en azından hangi telefon olduğu belli. a16 ile s24+ karışmıyor
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy S
Adayı aynı tutsaydınız derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Bencede zirve tasarım s22
0 Likes
Galaxy S
kamera adası hocam kameraların bulunduğu yer ve düzen. elmada kareydi tekrar ovale geçtiler mesela
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy S
Haa, iki saattir anlamaya çalışıyorum. Kamera adası zaten hep aynı değil mi? Sadece alt segmentlerde çentik var ve A16 ile S24 Plus karışmıyor diyorsunuz ama Samsung'la ilgilenmeyen biri karıştırır bence, tabii aynı anda görmezse telefonları.
Galaxy S
yok hocam s23'te düz tasarıma geçtiler ya