Original topic:

S25+ dan S26/S26+ a geçilir mi?

(Topic created on: 03-03-2026 06:18 PM)
620 Views
Cem35
Active Level 9
Options
Galaxy S

Merhaba, her sene lansmandan sonra ön siparişlerle telefon yenileyen ben bu sefer geçemedim ve kararsızlık içerisindeyim. Son 3 seridir geçişleri sorguluyordum ama hiç bu kadar/S26 daki geçiş kadar sorgulamamıştım. S23 den itibaren geçişlerimde sorguluyordum ama S24, en son şuan S25+ da yine bir nebze mantıklı geliyordu. Ama şuan S25+ dan S26 lara geçmek mantıklı gelmiyor. Ama elimdekinin değeri düşmemesi açısından da geçmek istiyorum. 

Ben sürekli her sene aynı telefon kullanamıyorum. Değişimle geçiyorum. Kararsızlık içerisindeyim. Sizce S25+ dan S26 veya S26+ a geçilir mi? S25+ a 40 bin veriyor Samsung ek takas desteği de yok. Önceden bir sürü kampanya olurdu. S25+ ın üstüne 43499 tl daha vermem gerekecek. Sizce değer mi?
22 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Geçilmez
Cem35
Active Level 9
Galaxy S
Neden S24 den de S25 e geçilmez denmişti ama S25 e geçtim memnunum. S26 ya geçilmez mi şimdi?
naja19
Active Level 3
Galaxy S
25 mi sü an cihaz ? Düz
Cem35
Active Level 9
Galaxy S
Yok S25+ 256 GB
Galaxy S
Yok
Galaxy S
Ultraya geç diğerlerinde değişiklik yapılmamış
Cem35
Active Level 9
Galaxy S
Ultra yı her zaman çok kompakt ve kaba bir cihaz bulduğum ve kalemi gereksiz bulduğum için hiçbir zaman geçmedim. Şimdide geçeceğimi sanmam. Exynos 2600 kötü mü?
Galaxy S
İşlemciden dolayı değilde kamera yönünde vesaire bir geliştirme yok ultrada baya bir değişiklik yapılmış
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
Geçilmez çünkü pahalı.