Original topic:

S25 cihazımda color banding var samsung cihazlarda genel bir sorun mu ?

(Topic created on: 09-13-2025 12:30 PM)
120 Views
bekoasf
Active Level 3
Options
Galaxy S

Members_1LJfYsw_0-1757751681961.png
COLOR BANDING bu oluyor bilmeyenler icin renk geçişleri kusursuz değil anlamadıgım şekilde o kadar para verip böyle bi ekran kullanılmış olması cok garip.

18 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
S24 de de kusursuz değil , renk sayısı samasungta düşük bence honor bile 1.07 milyar renk gösterebiliyor bu değer s24 ve s25 te 16 milyon
0 Likes
bekoasf
Active Level 3
Galaxy S

Yani herkeste mi var bu durum yoksa bende mi pek anlayamadım.

0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Sorun değil bu ekran 8 bit o sebeple oluyor
0 Likes
axeno
Expert Level 5
Galaxy S
Tamamda bunun çözümü yok. Ekran paneli ile alakalı samsung 8 bit kullanıyor hala ondan normal
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
Tarihin en kötü ekranına sahip samsung...insanları senelerce 16milyon renk desteği paneline alıştırdılar.zengin doygunluk derecesini arttırıp insanların yanlış renk tanımasını sağladılar.
68 milyar paneli koysunda görelim nasıl tepki alacak koyamaz çünkü büyük şok yaşayacak samsungcular.fotoğraflar doğal orjinal renkte olacak...sonra diyeceklerki ekran soluk mat cansız 8 bite dönelim 😂
Berrecan
Active Level 2
Galaxy S
Bu kadar para vermiş olup böyle sorunla karşılaşmak kısmı bende çok güzel karşılık buldu. Ben de yeni geçtim ve şaşırıyorum karşılaştığım problemlerle ve eksiklerle. Tuhaf bir durum.
0 Likes
bekoasf
Active Level 3
Galaxy S

iade mi etsem diye düşünüyorum. saçma saçma şeyler görmekten cok sıkıldım

0 Likes
Berrecan
Active Level 2
Galaxy S
Ben eşime kakalayabilirim onun ısrarıyla almıştım. Ama sizin iade için harcayacağınız zahmeti belki alışmak için kullanırsanız daha karlı olur bilemiyorum gerçekten
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
S26 Ultra'da ekran paneli değişecekmiş. S26 serisinin geri kalanında da aynı panel kullanılır mı bilmiyorum.
0 Likes