cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25+ almak yada S26 beklemek

(Topic created on: 03-22-2025 10:38 PM)
191 Views
Sonofturki
Active Level 4
Options
Galaxy S

Ben s22 kullanıyorum, S25 mantıklı geliyor ama kamera olarak aynı kamerayla gelmesi biraz tereddüte düşürüyor, sizce 

9 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
İşlemci Sebebiyle Kamerada Farklılıklar Oluşabilir Ama Kamera Donanımı Olarak Büyük Bir Değişikliğe Gidilmediği Doğrudur
Baran3472
Active Level 7
Galaxy S
Katılıyorum ama ben s24 serisinden sonra s25 serisinde daha çok yenilik özellik inovasyon beklerken çok ufak değişiklikler olduğu için yadırgadım biraz s22 de kötü değil s26 serisini beklemek sanki daha mantıklı gibi 45w hızlı şarj daha yüksek olabilir belki kameralarda bi değişim olabilir pil kapasitesi kullanıcı yorumları gibi vs.
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
S26 çıkınca da S27 beklemek...
Bunun sonu gelmez.
Galaxy S
+1
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
S30'da Artık Büyük Değişikler Görürüz (:
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
S30 çıkınca S31 beklerler
0 Likes
Igalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Oyun oynamayacaksan bence geçmek için çok bir neden yok tabi performans farkı falan yeni özellikler var ama en kötü 3 yıl daha kullanılır
Muhammed2109
Active Level 6
Galaxy S
Hocam 26 serisinde büyük ihtimalle lensler güncellenecek, çözünürlük aynı kalsa da yeni bir lense geçilebilir. Bence s22 ile biraz daha idare edin. 26 serisiyle ilgili sızıntılar yazdan itibaren netleşmeye başlar, o zaman karar vermeniz bence daha doğru olur
S23Ultra_Alp
Active Level 7
Galaxy S
düz modelden düz modele geçmeyi saçma buluyorum. işlem ve performans dışında neredeyse aynı deneyim yaşanıyor. kamera paketi olduğu gibi aynı. ufak iyileştirmeler var. s25 yerine s23 Ultra gibi üst segment pro bir cihaz tercih edebilirsiniz belki
0 Likes