cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra

(Topic created on: 02-08-2025 01:27 AM)
276 Views
Emre2236
Active Level 7
Options
Galaxy S

S23 Ultra dan S25 Ultraya geçilir mi??

10 Comments
65432
Active Level 6
Galaxy S
pek yenilik yok hocam.yazılım desteği bitmesine 1 yıl kala geçmeniz veya desteği bittikten sonra telefonu yenilemeniz mantıklı olacaktır.
Galaxy S
Knk gecilir cunku yeni islemci yeni cihaz bende gecmek isterim ama zaten s24u kullandigim icin pek gerek duymuyorum
65432
Active Level 6
Galaxy S
s23u işlemcisi hem günlük hem oyun anlamında gayet yeterli bir işlemci.yeni cihaz olması doğru ama lens çerçevesi büyütüp daha güçlü işlemci olması pek iyi özellik değil.Kendi tercihi tabii isterse geçer ama para harcamaya gerek yok
0 Likes
Galaxy S
Tabiki yeterli 8gen2 var sonucta herturlu isini gorur onun ama arkadasin gecmek istegi varsa bilemem
65432
Active Level 6
Galaxy S
yani samsung un *** aı hoşuna gittiyse geçsin tabii.s25 serisi hiç hoşuma gitmedi genel olarak.s22 kullanıyorum baz serileri görünüş ve işlemci dışında değişiklik olmazmı ya? apple se4 çıkaracak eğer güzel olursa ona geçilir.
0 Likes
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Günlük kullanım s23 işinizi fazlasıyla görür S26 beklenir hocam tabiki bütçe varsa geçilir neden geçilmesin daha iyi kamera daha iyi işlemci daha fazla ram extra olarak gelecek al özellikleri.
wirbusiness
Active Level 3
Galaxy S
s23U, samsungun zirvesidir donanimsal anlamda, s24u 23'un makyaji, 21 alti bir cihaz varsa anca 25'e geçilir.
wirbusiness
Active Level 3
Galaxy S
tabiki sahsi yorumum telefondan maksimum verim almayi severim ben, 23u dan 24 e de 25 ede gecmenin sebebi benim icin yok çünkü donanim anlaminda işlemci dışında degisen bir sey yok
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Geçilmez.
Bütçe sorunu yoksa neden olmasın her yılda geçilir bir yeniye 😊
0 Likes