- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefonda konum, AOD, 120 hz, QHD, Bluetooth açık bir şekilde kullanıyorum. Özellik kısmak mantıklı gelmiyor. Sonuç olarak bunları kullanabilmek için aldım telefonu. Şişirme ekran süreleri de atabilirim buraya ,YouTube'den saatlerce video açıp bakın 9 saat ekran sürem var gibi. Fakat gerçek kullanımda önemli olanın bu olduğunu düşünmüyorum. Akşam yatmadan telefonu şarjdan çekiyorum. Diğer gün iş dönüşü akşam üstü 6 gibi geldiğimde %30 civarında şarjım hala var oluyor. Ki full mobil veri kullanımında bu. Bana göre S25 Ultra pil konusunda bunca özelliğin açık olmasına rağmen iyi iş çıkarıyor. Önceki telefonum S24 Plus modeliydi. İşte şarja takmak zorunda kalıyordum. Isınması da ayrı sorundu. Telefon elbette ısınacak, fakat makul seviyede. S25 Ultra bu konuda da çok iyi. Güneş altında bile ısıyı iyi dengeliyor. Hem kamera, hem performans, hem pil konusunda üzmeyecek bir cihaz kısacası
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy SBende tam tersine çok düşük ekran süreleri alıyorum ve ısıyı cihaz hiçbir şekilde kontrol altına alamıyor. şarj dayanmıyor. cihazı ne zaman satın almıştınız?