Original topic:

S25 Ultra mı İphone 16 Pro/Max mi

(Topic created on: 07-14-2025 09:14 PM)
396 Views
F_a_t_i_h
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba Arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağım ve başlıkta belirttiğim modeller arasında kaldım telefonu günlük kullanım ağırlıklı kullanıyorum oyun arada bir oynuyorum alırsam 6 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum daha önce hiç Apple ürünü kullanmadım(şarjları çok hızlı gidiyor muş) şuan ayrıca samsung tablet kullanıyorum sizin görüşleriniz neler :)

18 Comments
alb0_o
Active Level 3
Galaxy S
Bence kanka S25 ultra
Batarya konusunda Apple göre günlük kullanımda daha uzun süre ve pil ömrü sunuyor
Galaxy S
İkisi de birbirinden iyi, kesinlikle şunu al diyen biri ya Apple kullanıyordur ya Samsung. Sana kalmış
ensareiz
Active Level 9
Galaxy S
Apple al
Galaxy S
S25 Ultra çok çok daha iyi.
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Ikiside guclu cihaz fakat Samsung'taki özgürlük bence daha çok öne çıkıyor.
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung al çünkü tabletinde samsung olduğu için senkronizasyon ve eşleştirme açısından çok rahat edersin, en basitinden notlarının eşlenmesi, dosya aktarımı, ekran yansıtma vs vs.
F_a_t_i_h
Active Level 3
Galaxy S
Şuan Samsunga daha yakın hissediyorum, Apple çok yabancı geliyor :))
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy S
Bence akıllı telefon bilgisayar tablet vs gibi ürünlerde asıl teknoloji yazılımdır. Yazılımi ne kadar stabil ne kadar akıcı optimizasyonu ne kadar iyi ve arayüzü ne kadar sorunsuza yakınsa o marka bu sporu asıl ve en iyi yapan markadır. Yoksa olay sadece donanımsal özellikler olsa çinli markalar ne donanımlar sunuyor. Samsungda apple'da olmayan donanımlar. Gidip hepimiz çinli markaları alalım o zaman. Adı elma olmuş armut olmuş bununla hiç ilgilenmiyorum ben. Malesef bu sporu en hakkını vererek yapan marka apple. Ve çok büyük bir artı olarakta şöyle bi durum var. Ülkemizde şu an ekonomi bu durumdayken belli bi miktarın üzerinde para bir tane cihaza bağlanacaksa bu yine iphone olmalı. Çünkü üzerinden yıllar bile geçse değerini koruyan yine apple. Örneğin şu an teknolojik olarak çok geride olmasına rağmen tam 6 yıl önce 2019'da çıkan iphone 11 hala 17-18 bin gibi rakamlara satılıyor. Yine aynı yıl 2019'da çıkan S10 şu an ne yapıyor? Para ediyor mu? Bak kaç para ediyor demiyorum. Para ediyor mu? Gün gelip elindeki cihazı değiştirmek istediğinde yine o iphone para edecek. Yani iphone'a o para verilir mi diyen insanların elindeki android telefonlar 2 yıl sonra 3 kuruş etmeyecekken diğeri hala değerini koruyor olacak. Şimdi böyle bi ekonomide hangisine para verilir? Özetle teknolojik anlamda da ekonomik anlamda da malesefki her türlü apple daha mantıklı bi tercih. BENCE
Galaxy S
10.000 tl bile olsa apple a yinede para vermem bedava gelse anca oda imkansız ios sevmiyom çok gereksiz kısıtlı özelleştirma andoride göre cok az ama dediğin mantıklı sadece değer kaybetmicek olması mantıklı apple tarafında bana göre pnun dışında yok ya kullanmam 12 13 promax filan kullandım 16 promax de bi kaç saatline bende kaldö yok beğenemiyorim şu iphoneları kullanamamk değl 1 saat bile kullanınca arayızünden sıkındım hacı kapalı olabilirsin ama tema desteği getirmek bu kadarmı zor yani saçma ios