cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra ilk izlenim

(Topic created on: 01-31-2025 10:13 PM)
86 Views
EbûZeyn
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhabalar arkadaşlar.

Uzun süre iPhone kullanan birisi olarak geçen sene S24 Ultra ile Samsung'a geçiş yaptım. Yaklaşık 7-8 aydır da severek kullanıyorum. O kadar sevdim ki heyecanla s25 ultrayı bekliyordum. Açıkcası s25 ultra için öyle çok bir beklentiye de girmedim. Çünkü s24 ultra gerçekten harika bir telefon. Teknoloji marketlerin de s25 ultra görücüye çıktı malumunuz. Bende heyecanla test etmek için gittim. Almaya da büyük bir hevesim vardı. Telefonu ele alınca biraz hayal kırıklığı yaşadım. Bu tabiki benim kişisel görüşüm. s24 ultra bence rakiplerine nispeten daha amiral gemisi duruşu estetiği varken s25 ultra biraz bana o hissi vermedi. Apple iPhone 12ler ile biliyorsunuz daha keskin bir yapıya geçmişti ama özellikle kılıfsız kullanımda bu biraz tutuşta rahatsızlık veriyordu. Sonra iPhone 15ler ile o keskin geçiş daha yumuşatılmıştı. Bence tutuş açısından da çok güzel olmuştu. Şimdi s25 ultrayı deneyince tekrar o 12lerdeki gibi rahatsız bir tutuş hissi verdi. 

Şahsi görüşürüm one ui 7 s24 ultralara gelince çok şık olacak gibi. 

Başka test eden arkadaşlar oldu mu ? Acaba onlar bu konuda düşünenleri neler merak ediyorum açıkcası..

Dediğim gibi bu tamamen şahsi görüşlerim. Yoksa telefona çamur atma gibi bir derdim yok :)
8 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Ama Ergonomik Açıdan S25U Daha İyi
Motun
Active Level 10
Galaxy S
S25u çok daha ergonomik ve tatlı görünüyor

24u biraz daha klas görünüyor bence ama ciddi batıyordu köşeleri

Bana göre en iyi tasarım s22u ama
S23 u da beğeniyorum.

😊
EbûZeyn
Active Level 1
Galaxy S
Ekranın keskin hatlı olması bence güzel neredeyse böyle ekran kalmadı s24 ultradaki gibi :)
0 Likes
Ghoosstt
Active Level 4
Galaxy S
S24 ultrayı şubat ayında aldım. Beni üzdüğü nokta yok gibi. 11 aylık kullanım sonrası diyeceğim sarj performansındaki düşüş. Eskiden 6lı 7li saatler ekran süresi alırdım günlük kullanımda 5 li saatlerde tükenmeye yakın oluyor 😑
EbûZeyn
Active Level 1
Galaxy S
1 senede bu kadar düşmesini beklemiyor insan. Bu segmenteki telefonlar için..
0 Likes
Ghoosstt
Active Level 4
Galaxy S
Kesinlikle yüzde 10 15 arası bir pil kaybı bence. Bu da yüksek bir kayıp bu telefon 7 yıl güncelleme alacak ama nasıl olacak. Yetkili servisler güvenli değişim yapar mı suya karşı dayanıklık bozulacak illa ki. Sonuç olarak 1 yıl daha devam edilir ama s25 ultra geçilecek bir özellikte değil.
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Katılıyorum S24 Base cihazımda bile kılıfsız kullanım yüzünden parmağımdaki sinirler zarar gördü ergonomik açıdan sıkıntılı bu yüzden ameliyat olmam gerekiyor hem kılıfsız sıcaklığın direkt ele geçmesinden hemde köşelerin keskinliğinden zarar verdi parmağıma
EbûZeyn
Active Level 1
Galaxy S
Çok geçmiş olsun 🙏