cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra da s-pen bluetooth özelliği kaldırılmış.

(Topic created on: 2 weeks ago)
292 Views
ugur2333
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung neden bu kadar saçma işler yapıyor aklım almıyor. Her sene bir şeyleri kırpıp, zaten gereksizdi deyip geçiyorlar. Bluetooth yetenekleri olmayan s-pen ile telefonun sıradan bir telefondan farkı kalmıyor. 🤦🏻‍♂️

12 Comments
Galaxy S
emin misin?

0 Likes
ugur2333
Active Level 3
Galaxy S
Evet maalesef
0 Likes
s24fe
Active Level 10
Galaxy S
S24U kullanıcılarına sorum;kaç defa BT kalem kullandınız?

Çevremde Ultra kullanan kişiye kalemin BT'li diyince avel avel yüzüme baktı.
Ultra tablet kullanan var o da ne işime yarayacak ya bu dedi...

Boşa SAR değeri olacaktı...
ugur2333
Active Level 3
Galaxy S
Peki kullanan kesim önemsiz mi? Aynı parayı veriyoruz sonuçta, kullananların fikirleri önemsiz mi? Tasarruf için demiş Samsung, merak ediyorum ne kadar tasarruf etti acaba. Ben s24'e geçmedim s25 bekledim ama maalesef s24 alıp devam edeceğim.
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
Bunun kaldırılmasının sebebi qi2 ile magsafe şarj aslında arkadaki mıklatıslar kalemin ekrana yazmasını bozuyor
0 Likes
ugur2333
Active Level 3
Galaxy S
Ekrana yazma kısmında sorun yok ki, Bluetooth özelliği kaldırılmış. Yani sorun yaratabilecek dediğiniz durum çalışmaya devam ediyor.
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
Yanlış bilmiyorsam tamamen Bluetooth ile yazıyordu ondan dolayı bir kısmı yazmıyordu ki temassız işlemi vs bilen kullanan hiç yok denecek kadar az
0 Likes
ugur2333
Active Level 3
Galaxy S
Bu cihazı tanıtırken Samsung bile can alıcı özelliklerden bahsetmiyor, saçma sapan influencerlara cihaz verip tanıtım yaptırıyor. Ama gerçekte cihazı dibine kadar kullanan insanlar var ve her sene bizi yavaş yavaş kaybediyor. Günün sonunda malum markanin kullanıcıları gibi en pahalı modeli aldım deyip gezen bir tayfa kalacak ellerinde.
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
Artık teknik sınırlara ulaştık gidilebilicek yapılabilicek çok az yenilik var çin içinde satılan bir çok telefonu kullandım onlarda her modelde fàrk hissediliyor
0 Likes